Vragen? Bel 0182 - 302 444

Savant Zorg – Adviseur verhuuradministratie en service

Namens Savant Zorg promoot HabiTask onderstaande vacature. De werving en selectie verloopt via Savant Zorg.

Adviseur verhuuradministratie en service (20 – 24 uren, hoofdkantoor te Helmond)

Contract type:

Contract bepaalde tijd

Sluitingsdatum:

21-05-2018

Over de organisatie

Savant Zorg verhuurt appartementen aan senioren met een zorgvraag. Zij variëren van zeer zelfstandige huurders met een lichte vraag tot huurders met een zeer zware zorgvraag. Onze uitdaging vinden wij in het bieden van passende woonruimte met bijbehorende services zodat onze huurders, op vaak zeer hoge leeftijd, zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen behouden en een zo groot mogelijke zelfstandigheid ervaren, passend binnen hun financiële mogelijkheden.

Het is de kunst van een goed samenspel tussen de medewerkers van verhuur, vastgoedbeheer, facilities en financiële administratie om samen tot maatwerk voor de klant te komen en tegelijkertijd een gezonde bedrijfsvoering te hebben. Een kleine maar slagvaardige groep collega’s van divers pluimage en met uiteenlopende kennis en kunde maakt zich hier dagelijks hard voor. Dat geeft ons energie, jou ook?

Wat ga je doen?

Als adviseur verhuuradministratie en service richt je je op het zorgdragen voor een accurate huuradministratie en ondersteun je de dagelijkse werkzaamheden van de verhuurorganisatie. Jaarlijks adviseer je over de huurverhogingen van de woningen en zakelijk verhuurde ruimten en de bijbehorende woon- en zorgservicekostenvoorschotten. Je communiceert daarover zelfstandig met onze klanten.

In samenwerking met de financiële administratie zorg je voor de juiste doorbelasting van huur- en servicekosten naar de klanten en zorg je voor tijdige en accurate eind- en jaarafrekeningen vanuit de verhuuradministratie (Axxerion). De wet en regelgeving rondom de verhuur van woningen en zakelijke ruimten kent voor jou geen geheimen. Je monitort de ontwikkelingen hierin en vertaalt deze naar praktische werkprocessen.

Je signaleert en analyseert in- en externe ontwikkelingen en risico’s met betrekking tot verhuur van vastgoed en levert hiermee een bijdrage aan de doorontwikkeling van het verhuurbeleid. In geval van juridische vraagstukken adviseer en coördineer je. Je draagt oplossingsrichtingen aan om de vraagstukken zo snel mogelijk op te lossen.

Wie ben jij?

 •  Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding op het gebied van vastgoed, facilitaire dienstverlening of hiermee vergelijkbaar;
 • Je bent analytisch, in staat om regelgeving te begrijpen en te vertalen naar de praktijk;
 • Je bent zorgvuldig én kritisch en beschikt over cijfermatig inzicht;
 • Je hebt een houding die van nature gericht is op samenwerken;
 • Je bent initiatiefrijk, proactief, vasthoudend en communicatief sterk.
Je hebt een streepje voor als
 • Je ervaring hebt met de verhuuradministratie software van Axxerion;
 • Je ervaring hebt met het regionale woningportaal Wooniezie.nl;
 • Je (administratieve) kennis of ervaring hebt bij een woningcorporatie.

Wat biedt Savant jou?

 • Een werkplek waarbij je veel eigen initiatief en inbreng kunt tonen;
 • De kans om jouw talenten te laten zien, je te ontwikkelen en kennis te delen;
 • Samenwerking met enthousiaste collega’s, teams en klanten;
 • De kans om een online assessment te maken;
 • Een prettige werksfeer in een open, klantgerichte, innovatieve en dynamische zorgorganisatie.

Dienstverband:

Je krijgt een jaarcontract met de intentie tot een vaste aanstelling voor 20-24 uur per week. Je contracturen worden afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden vastgesteld. Je wordt ingeschaald in FWG 55 (max. € 3.866 o.b.v. 36 uur) conform CAO VVT.

Iedere nieuwe medewerker van Savant dient een verklaring omtrent gedrag aan te leveren.

Heb je interesse?

Solliciteer via de site van Savant Zorg!

Meer informatie is verkrijgbaar bij Anke Kuijpers (Hoofd Vastgoed en Bouw) en Dick Snijders (Hoofd financiële administratie), telefoonnummer 0492-572 111.

Zij vertellen je graag meer over deze uitdagende functie.

Ook zij kiezen voor HabiTask