Blogartikelen van HabiTask

6 tips voor de beste online vaardigheidstraining!

Sebatian Verstegen is vaardigheidstrainer. Kan dat ook online dan? Sebastian geeft je zes tips voor een goede, online training.   In eerste instantie dacht ik dat een online training...

Systemisch werken

Waarom lukt het niet om de samenwerking met partners op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid vorm te geven? Lees meer in deze blog.

Nieuw werkgeverschap de oplossing voor krappe arbeidsmarkt?

Hoe kunnen we door middel van nieuw werkgeverschap nieuw personeel aantrekken in tijden van krapte op de arbeidsmarkt?

Inkomenstoets en innovatie

Docent Yorick Schram licht recente innovaties rondom de Inkomenstoets toe. De digitale inkomenstoets of toch papieren documentatie aanvragen?

Intimidatie in de woonomgeving - Suzanne Roling

Suzanne Roling (Meldpunt Zorg en Woonoverlast van de gemeente Amsterdam) over de veranderende aanpak overlast in Nederlandse wijken.

Docent aan het woord - Jennefer Verbeek

Hoe betrek jij bewoners bij jouw projecten? Jennefer Verbeek, docent Social design binnen de leerlijn Sociaal beheer vertelt je graag meer.

Professioneel vastgoedonderhoud: niet eenvoudig

Vastgoedonderhoud uitvoeren op een professionele wijze is niet eenvoudig. Onze docent geeft antwoord op de 6 belangrijkste vragen.

Samenwerken op afstand? Zorg voor verbinding

Nu we gedwongen zijn om afstand van elkaar te nemen moeten we op zoek gaan naar nieuwe manieren om met elkaar in verbinding te staan. Lees meer

Groen of tegels?

De huurder heeft een vogelvriendelijke stadstuin en wint een prijs voor natuurvriendelijkste tuin van de stad. De verhuurder wil gaan snoeien. Lees meer