Vragen? Bel 0182 - 302 444

Coaching

Bij HabiTask kun je terecht voor zowel individuele coaching of voor teamcoaching. We werken met verschillende coaches en adviseurs om samen met jouw de vraag scherp te krijgen en vervolgens te kijken wat het beste bij jou past.  Wil je hulp bij de volgende stap in jouw loopbaan? Kijk dan of loopbaanadvies wat voor jou is.

Wil je aan de slag met je ontwikkeling?

Hoor je van anderen dat je zo goed bent in bepaalde werkzaamheden en waarvan jij denkt dat stelt toch niks voor. Wil je hier meer over weten, wat zijn nou eigenlijk jouw talenten en wat kun je hiermee voor in je werk en in de toekomst. Loop je tegen bepaalde belemmeringen bij jezelf of anderen aan en wil je hier wat mee?

Zomaar een paar voorbeelden waarvoor je coaching zou kunnen inzetten. Samen met je coach krijg je hier antwoord op.

Een coaching traject hoe ziet dit eruit?

Een coachingstraject bij HabiTask is altijd maatwerk. We gaan uit van 5 tot 7 gesprekken van 1,5 uur. Gedurende het coachingstraject bespreken wij met jou of er meer of minder gesprekken nodig zijn.

 • Intakegesprek (vrijblijvend)
  Doel van dit gesprek is het helder krijgen van de leervraag, wat zijn de ontwikkeldoelen? Voorwaarde voor het starten van het traject is, dat je gericht bent op ontwikkeling en dat je veranderingsgezind bent. Ook is dit het moment voor jou om te kijken of er een persoonlijke klik is.
 • Plan van aanpak
  Na het intakegesprek ontvang je een plan van aanpak. Hierin vind je de kosten van het traject, evenals de afspraken die er zijn gemaakt over bijvoorbeeld vertrouwelijkheid, de aanpak, het aantal sessies en evaluatiemomenten.
 • Sessies
  Met jouw coach ga je aan de slag met je coachingsvraag.
 • Driegesprek (optioneel)
  Afhankelijk van de leervraag wordt er een driegesprek ingepland. Dit gesprek is met jou, je leidinggevende en de coach. In dit gesprek worden onder andere afspraken gemaakt over jouw leerdoel en de rol van je leidinggevende.
 • Afrondend gesprek
  Samen met de coach bekijk je tijdens het afrondend gesprek in hoeverre jouw leerdoelen zijn bereikt. Ook kijk je vooruit naar de punten waar je in de toekomst verder aan wilt werken.

Vanuit welke insteek coachen wij?

 • De ontwikkeling van jou, staat tijdens het traject centraal
 • We coachen je in het versterken van het vertrouwen/geloof in jezelf (of team): op zoek naar je eigen kracht
 • We coachen je op houding en gedrag in het hier en nu en focussen op de toekomst
 • Je wordt geïnspireerd en gestimuleerd in het zoeken van nieuwe perspectieven
 • De coach helpt jou gedurende het traject oude, ongewenste patronen te doorbreken door middel van gerichte oefeningen

Ook zij kiezen voor HabiTask