Vragen? Bel 0182 - 302 444

Talent en Loopbaanontwikkeling

*Carl Gustav Jung (Zwitsers psychiater en psycholoog): “Er is geen verandering van duisternis naar licht, van stilstand naar beweging, zonder emotie”*

Steeds meer organisaties zien dat medewerkers het best functioneren als ze doen waar ze goed in zijn en waar hun passie ligt. Doen waar je goed in bent, leidt tot meer werkplezier en energie. Weet jij waar jouw kracht ligt? Weet je als leidinggevende waar de passie en drijfveren van je medewerkers liggen? Durf ernaar op zoek te gaan en er ruimte aan te geven. Wij begeleiden jou graag tijdens dit traject.

Wanneer kan een loopbaantraject jou helpen?

Ieder is vrij in het maken van zijn of haar keuzes en in hetgeen men wil bereiken. Toch is het allemaal niet zo makkelijk als het lijkt…

 • Je haalt niet voldoende energie meer uit je huidige functie, maar hoe verander je dat?
 • Reorganisaties hebben invloed op jouw loopbaan, maar wat wil je zelf?
 • Je persoonlijke situatie is veranderd. Welke stap in je carrière past het beste zodat werk en privé in balans blijven/komen.

Werkwijze

 • Intake
  Tijdens een vrijblijvende kennismaking met de loopbaancoach geef je aan wat je wilt bereiken. We staan uitvoerig stil bij de stappen in het proces en wat er van jou wordt verwacht. We gaan uit van gemiddeld vijf sessies van 1.5 uur maar deze kunnen in overleg uitgebreid worden. Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden.
 • Voorstel/Aanbod
  Wij doen je een aanbod met daarin de gemaakte afspraken. Je vindt hierin het gezamenlijke doel en de wijze waarop we het traject zullen uitvoeren.
 • Wat staat je te wachten tijdens het loopbaantraject
  Aan de hand van je loopbaanvraag kunnen we starten met het afnemen van diverse digitale assessments waaronder een persoonlijkheidstest (OPQ), waardoor je inzicht krijgt in competenties en drijfveren.Gedurende 5 tot 7 sessies van 1,5 uur, wordt je persoonlijk begeleid door één van onze Loopbaancoaches. Tijdens deze sessies krijg je inzicht in jouw achtergrond, wat drijft je, wat zijn jouw waarden en normen, je talenten, competenties en je dromen en idealen? Samen met de Loopbaancoach werk je dit uit in een Plan van Aanpak waarna jouw Coach je begeleidt in de uitvoering hiervan. Door deze stappen te volgen kom je erachter wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Je hebt een duidelijk beeld gevormd van jouw wensen en mogelijkheden en bent klaar voor je oriëntatie op de arbeidsmarkt. Optioneel kunnen we je daarna ondersteunen in het sollicitatieproces.
 • Afrondend gesprek
  Samen met de Loopbaancoach bekijk je tijdens het afrondend gesprek hoe jouw leerdoelen zijn bereikt en kijk je vooruit naar de punten waar je in de toekomst verder aan wilt werken.

Voor wie

Voor iedereen die zelf vorm willen geven aan zijn of haar loopbaan, een volgende stap willen zetten of zich intensiever willen oriënteren op ander werk.

Heb jij een mogelijke Loopbaanvraag?

Aarzel dan niet om contact op te nemen met éen van onze loopbaanadviseurs: Albert de Groot of Carla Loog om je vraag met hen te bespreken en samen te bepalen of je een intake wil plannen.

Albert en Carla zijn beide telefonisch te bereiken via 0182 302444 of stuur een mail naar coaching@habitask.nl

 

Ook zij kiezen voor HabiTask