Vragen? Bel 0182 - 302 444

Planningsgesprek

Heb je binnenkort jouw planningsgesprek?
Hoe pak je dit aan? Een goede voorbereiding is het halve werk… Bereid je voor en bekijk hier het stappenplan planningsgesprek of download de brochure

Ook dit jaar krijg je waarschijnlijk een planningsgesprek. Niet alle medewerkers en managers zien het nut hiervan in. Wij vinden dat jammer want dit is het moment om samen met je manager afspraken te maken! Wat wil je dit jaar bereiken en wat vraagt het bedrijf van jou?

In een goed planningsgesprek krijgen én nemen beide partijen de ruimte om afspraken te maken voor het jaar dat voor je ligt. Het is de kunst om afspraken te maken die haalbaar zijn en waar jij energie van krijgt. Ook is een planningsgesprek de start van de beoordelingscyclus. In dit gesprek geef je aan wat je nodig hebt om goed te functioneren; later in het jaar bespreek je met je manager of je op koers ligt en maak je afspraken om alsnog de doelstelling te halen.

Kortom: het is een belangrijk gesprek. Om je daarbij te helpen hebben we een stappenplan bedacht. Het helpt je om je goed voor te bereiden op het gesprek en alvast na te denken wat voor jou belangrijk is. Mocht je desondanks toch vragen hebben of loop je ergens tegenaan, bel, chat of mail ons dan gewoon!

Succes met de voorbereiding en met het gesprek.

Groet,

Team HabiTask

T: 0182-302444
M: info@habitask.nl

Doorloop hier alle stappen ter voorbereiding op jouw planningsgesprek of download de brochure!

Welkom > Voorbereiding > Verwachtingen > Leidinggevende > Gesprek

Brochure ‘Planningsgesprek’

Ook zij kiezen voor HabiTask