Vragen? Bel 0182 - 302 444

Teamontwikkeling

Wij merken dat wij steeds vaker vragen krijgen over het ontwikkelen van een team en hoe dit het best aangepakt kan worden. Eén van de mogelijkheden hiervoor is teamcoaching met als doel om de professionaliteit, productiviteit en effectiviteit van het team te vergroten. Ook maken we de koppeling met de organisatiedoelstellingen van uw bedrijf.

Team coaching/ontwikkeling

 • Adviesgesprek
  Team coaching bij HabiTask is altijd maatwerk. Voorafgaande gaan we met elkaar in gesprek over de actuele situatie en wordt inzichtelijk gemaakt hoe het team eruit ziet, wie er werkt, waar het team staat en waar u met het team naar toe wilt groeien. We maken daarna een voorstel voor onze aanpak voor het traject.
 • Afstemmen
  Wij verzorgen een coach die het beste bij u en uw organisatie aansluit
 • Aftrap
  In overleg met u starten we met een gezamenlijke kick-off. Hierin leggen we het programma uit en kunnen de deelnemers kennis maken met de coach. Deze bijeenkomst werkt inspirerend en verbindt de groep met het beoogde resultaat. In overleg met u kiezen we in welke vorm we de bijeenkomst houden.
 • Individuele gesprekken
  Na de start volgt er met alle teamleden een persoonlijke kennismaking.
 • Ontwikkeltraject
  Hier gaat onze coach aan de slag. In overleg met u hebben we voor een bepaalde werkwijze en of methodieken gekozen. Dit kan variëren van 1op1 of deels gezamenlijke opdrachten. We doen dit vanuit de samen geformuleerde afspraken om de einddoelen te behalen.
 • Evaluatie
  We evalueren het traject en onze dienstverlening. We kijken samen met u terug op het traject: is het beoogde doel gerealiseerd en wij kijken met u vooruit naar de toekomst.

Ook zij kiezen voor HabiTask