Wonen

E-learning - Aannemen van reparatieverzoeken

8,9 (7) uit 7 reviews
Open inschrijving Incompany

Wil je leren in je eigen tempo? In deze online cursus werk je aan een stevige technische basiskennis en leer je de huurder op weg te helpen bij verschillende reparatieverzoeken.

Documentatie aanvragen

Twijfel je nog? Neem een vrijblijvende optie

Inschrijven

Algemeen

Je wilt het liefst dat alle reparatieverzoeken doorgezet worden tot een foutloze en volledige opdrachtverstrekking. Dit kan soms best lastig zijn. Voor het aannemen van reparatieverzoeken heb je technische basiskennis nodig. In deze e-learning leer je alles over de techniek in en rondom het huis van de huurder en over de veel voorkomende reparatieverzoeken. Leer je liever in je eigen tempo en wil je niet afhankelijk zijn van een vaste locatie? Dan is deze e-learning de perfecte oplossing voor jou!

Wat levert het je op?
 • Kennis over de techniek en technische onderdelen in en rondom een woning
 • Inzicht in de veel voorkomende reparatieverzoeken en de correcte afhandeling hiervan
 • Het vermogen om een vaste doorvraagformule toe te passen op veel voorkomende reparatieverzoeken
 • Een jaar lang toegang tot deze online cursus

Geschikt voor jou?

Alle medewerkers van woningcorporaties en vastgoedonderhoudsbedrijven die te maken hebben met het aannemen van reparatieverzoeken voor de huurders. Denk hierbij aan klantenservicemedewerkers en planners.

HabiTask wil ‘Samen Leren’ graag stimuleren. Daarom bieden we 20% korting wanneer je met een collega naar dezelfde opleiding komt. Kijk hier voor de voorwaarden.

Programma

De e-learning bestaat uit tien modules. In de introductiemodule leer je over hoe je communiceert met de klant en kunt bepalen wie er verantwoordelijk is voor de oplossing. Een handige doorvraagformule helpt je om voor ieder reparatieverzoek tot de juiste opdrachtverstrekking te komen. In de modules hierna help je verschillende huurders met reparatieverzoeken waarbij de moeilijkheid per module wordt opgebouwd.

 • Introductiemodule
 • Toilet
 • Douche
 • Keukenblok
 • Ramen en deuren
 • Wanden, vloeren en ramen
 • Buitenruimte
 • Verwarming
 • Elektra
 • Toets in de vorm van een escaperoom

 

Aan het einde van deze cursus ontvang je een certificaat van deelname.

Data en kosten

Hieronder vind je een overzicht van de data en kosten voor deze opleiding.

Je kunt deze cursus starten op elk, door jou gekozen, moment.

Kosten

De kosten voor deze E-learning zijn €250,- vrij van BTW.

Schrijf je meer dan drie mensen tegelijk in van dezelfde organisatie dan krijg je per persoon €75,- korting en betaal je nog maar € 175,- per persoon.

Inschrijven

Schrijf je hier in voor de E-learning. Zodra je je hebt ingeschreven krijg je binnen 3 werkdagen de bevestiging van je inschrijving. Daarna kun je met je inloggegevens direct aan de slag!

Wist je dat?

Wij zijn CRKBO gecertificeerd en daarom zijn onze opleidingen vrij van BTW. Bovengenoemde kosten zijn inclusief materiaal, arrangementskosten en certificaat van deelname.

Beoordelingen

HabiTask staat voor kwaliteit. Daarom evalueren we al onze opleidingen. Lees hier een aantal evaluaties terug.

Fred Lanser
8
Duidelijke uitleg en voor iedereen te volgen.
Trees Krikke
Alwel
10
De cursus is helder en goed opgebouwd. Duidelijke voorbeelden en technieken. Geeft goed aan dat doorvragen héél belangrijk is.
Annemijn Tol
9
Het is een fijne cursus waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Door de actieve vragen wordt er ook geprobeerd je erbij te houden
Nicole Meuwissen
8
Duidelijke beschrijving van alle onderdelen

Advies nodig?

Wil je advies of deze opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.