Twijfel je nog? Neem een vrijblijvende optie

Wachtlijst
Energie en duurzaamheid

NTA 8800 EP-U zowel basis als detail - opfriscursus

Open inschrijving Incompany Klassikaal

Heb je voor 31 december 2021 je vakbekwaamheid voor EP-U behaald? Dan dien je voor 1 oktober 2022 een opfriscursus te volgen om je vakbekwaamheid te behouden.

Algemeen

Met de deze opfriscursus EP-U (basis en detail) ben je op de hoogte van de laatste wijzigingen en veelgemaakte fouten. Samen met je medecursisten ga je samen met mededeelnemers een casus maken en de uitkomsten en aanpak bediscussiëren. De opfriscursus moet voldoen aan een aantal voorwaarden die voor alle opleiders gelden. Onze samenwerkingspartner Kader is als voorzitter van het Opleiderscollectief en lid van de Examencommissie nauw betrokken bij de ontwikkeling van de randvoorwaarden. Kader wordt geaccrediteerd door InstallQ. En na deze opfriscursus EP-U mag jij je vakbekwaamheid behouden.

NTA 8800

Lees meer over de methodiek.

Docenten van topniveau
Kader
7 Cursussen
Wat levert het je op?
  • Je bent op de hoogte van de laatste wijzigingen
  • Kennis van de veelgemaakte fouten

Geschikt voor jou?

Ben je vakbekwaam EP-U adviseur? Dan dien je voor 1 oktober 2022 een Opfriscursus EP-U te volgen om je vakbekwaamheid te behouden. We bieden zowel een Opfriscursus voor woningen als voor utiliteit. Beide zijn zowel voor de basis- als detailmethodiek van toepassing.

Programma

Tijdens deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wijzigings- en interpretatiedocumenten, zoals verwerkt in de 4e druk van de ISSO opnameprotocollen, en de wijzigingsbladen van de BRL 9500 d.d. 1-1-2022
  • Veelgemaakte fouten (bronnen: CI-rapportage, KEGO, RVO en TC 9500)
Cursusduur
Totale duur
1 module
Studiebelasting
inclusief contacturen
8 uur

Tip: Neem je eigen woning op!

Data en kosten

Hieronder vind je een overzicht van de data en kosten voor deze opleiding.

Kosten
Deelnamekosten (exclusief 21% BTW) (incl. 21% BTW)
€ 491,26
Opleidingsdata

Staat de datum van jouw keuze hier niet bij? Schrijf je in op de wachtlijst en we nemen contact met je op zodra er een nieuwe datum bekend is. Op jouw inschrijving gelden de volgende algemene voorwaarden

Deze opleiding staat nog niet in de planning.
Wachtlijst

Advies nodig?

Wil je advies of deze opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.