Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV)
Wat zijn de wettelijke regels rondom Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) en hoe vertaal je deze naar de bouwkundige praktijk? Wat zijn hierin de valkuilen?
Wat zijn de wettelijke regels rondom Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) en hoe vertaal je deze naar de bouwkundige praktijk? Wat zijn hierin de valkuilen?
Het beleid maken met betrekking tot Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV’s) en een goede uitvoering hiervan blijkt er lastig te zijn. Er wordt verschillend met ZAV’s omgegaan. Alleen al op het gebied van (de overname van) inbouwapparatuur in de keuken, heeft bijna elke corporatie zijn eigen regels. Wat is toegestaan volgens het huurrecht?
Hoe vertaal je deze wettelijke regels naar de bouwkundige praktijk en wat zijn de valkuilen? Waar moet je op letten bij een specifieke ZAV ? Is deze makkelijk te verwijderen en wanneer is deze veilig?
Je bent bijvoorbeeld medewerker verhuur, woon- of verhuurmakelaar of (mutatie)opzichter en je hebt te maken met ZAV’s en klachtenonderhoud.
Wil je deze opleiding met meerdere collega’s gaan volgen? Vraag dan de collega-korting aan!
Onderstaande onderwerpen komen met veel praktijkvoorbeelden en foto’s aan de orde:
Aan het einde van deze cursus ontvang je een certificaat van deelname.
Hieronder vind je een overzicht van de data en kosten voor deze opleiding:
Lees meer over de verschillende lesvormen die we aanbieden: klassikaal, online, hybride en e-learnings. Mocht je deze cursus in hybride vorm willen volgen. Schrijf dit dan in het opmerkingenveld van je inschrijving.
Staat de datum van jouw keuze hier niet bij? Schrijf je in op de wachtlijst en we nemen contact met je op zodra er een nieuwe datum bekend is.
Wij zijn CRKBO gecertificeerd en daarom zijn onze opleidingen vrij van BTW. Bovengenoemde kosten zijn inclusief materiaal, arrangementskosten en certificaat van deelname.