Vragen? Bel 0182 - 302 444

Docent Leergang Kwaliteitstoetser

Wil jij bijdragen aan de blijvende verbetering van de dienstverlening van woningcorporaties en gemeenten door jouw juridische kennis door te geven?

Dan is een functie als Juridisch Docent binnen de Leergang Kwaliteitstoetser (mbo) bij HabiTask iets voor jou! Tijdens de trainingen sla jij namelijk als docent een brug tussen de (soms complexe) juridische regels en de dagelijkse praktijk van opzichters. Deze trainingen bieden we aan op basis van open inschrijvingen en als incompany (op locatie) bij opdrachtgevers en sluiten altijd aan op de specifieke behoefte van de klant en/of cursist.

Als docent word je gemiddeld zo’n 8 tot 15 dagen per jaar ingezet, wat betekent dat je dit ook naast je huidige functie kunt doen. Voor de trainingen kun je vaak jouw eigen educatieve materiaal samenstellen vanuit jouw specialistische kennis en didactische inzicht.

Jij kunt bij HabiTask een goede training geven omdat je:

  • Minimaal 1 jaar ervaring hebt als jurist in de volkshuisvesting en/of gemeenten
  • Generieke kennis hebt van zowel civiel contractrecht als berstuursrecht
  • Inspirerend en overtuigend kunt vertellen over de behandelde casuïstiek
  • Meedenkt met de deelnemers om hun ontwikkeling zoveel mogelijk te faciliteren

Als je bij HabiTask komt werken, word je onderdeel van een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart. Naast de trainingen bieden we ook (team)coaching en werving & selectie aan, dit alles vanuit een passie om blijvend te verbeteren. We verwachten van jou dat je een ambassadeur wordt van HabiTask en onze visie.

Daar krijg je het volgende voor terug:

  • Een passende vergoeding
  • Regelmatig “Train de trainer”-sessies waarin je nieuwe werkvormen leert en jouw didactische vaardigheden kunt blijven ontwikkelen
  • De mogelijkheid om jouw kennis te delen met inspirerende opdrachtgevers en opleidingsadviseurs
  • De vrijheid om middelen en werkvormen te kiezen en/of te ontwikkelen om jouw kennis zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de cursisten

Ben je enthousiast geworden?

Je kunt helaas niet meer reageren op deze vacature. Je kunt altijd een open sollicitatie doen, ook dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


De sollicitatieprocedure

Solliciteren                : Je bent geïnteresseerd in de functie en solliciteert uiterlijk 10 maart 2020 door het formulier hierboven in te vullen, waarbij we het leuk vinden als je ons (creatief) verrast.

➡ Gesprek                     : Als je bij de beste kandidaten hoort, gaan we een gesprek met je aan. Je hoort dit uiterlijk op 20 januari 2020. Tijdens het gesprek zien we graag zoveel mogelijk wie jij bent, dus wees vooral jezelf!

Proeftraining            : Als we na het gesprek enthousiast zijn over je, mag je een proeftraining geven voor de opleidingsadviseurs van . Zo krijgen we een goed beeld van jou als docent.

Aan de slag!              : Zodra we een compleet beeld van jou als docent hebben, besluiten we of we daadwerkelijk met je gaan samenwerken. Zo ja, dan kun je als docent aan de slag!

Ook zij kiezen voor HabiTask