Vragen? Bel 0182 - 302 444

Incompany

U bepaalt de uitgangspunten, wij verzorgen de best mogelijke invulling om de leer- en organisatiedoelen te bereiken.

Leerdoelen

De leerdoelen van de medewer­kers, de wensen en visie van de corporatie en de expertise van de docent en opleidingsadviseur, vormen samen de uitgangspunten van een geslaagd traject! Dit kan resulteren in een eenvoudige 1-daagse cursus tot een complex ontwikkeltraject met intakes, assessments, (individuele- en teamcoaching), intervisie, praktijkopdrachten en –casussen, toetsen en loopbaangesprekken. Het gaat ons om het bereiken van het doel; en we hebben de middelen die daarbij het meest effectief zijn.

Efficiënt en effectief

We vinden het belangrijk om efficiënt en effectief op te leiden. Effectief: Samen duidelijke leerdoelen formuleren, gedegen opleidingsadvies en eventueel toetsen of de kennis en vaardigheden aanwezig zijn. Efficiënt: De grootste impact in minimale tijdsbesteding. Door een 0-meting uit te voeren (met (praktijk)assessments en toet­sen), zorgvuldige intakes en gedegen advies, kunnen we precies aansluiten bij de leerbehoeften per deelnemer.

Bij u in huis

Wanneer er meerdere deelnemers binnen uw organisatie een training willen volgen, kunnen wij alle open inschrijving programma’s ook bij u in huis geven. Dit bespaart u kosten en reistijd.

Vraag hier direct een incompany aan of neem contact met ons op via 0182-302444 met al uw vragen.

Ook zij kiezen voor HabiTask