Vragen? Bel 0182 - 302 444

Traineeships

Bent u op zoek naar goede, nieuwe toppers voor uw organisatie? Laat hen een traineeship volgen dat wij, in samenwerking met u organiseren.

Wij verzorgen de werving en selectie van uw nieuwe collega’s en laten hen vervolgens in een periode van ongeveer een jaar alle relevante kennis opdoen die ze nodig hebben in hun werk. Dit opleidingsprogramma kunt u eventueel aanvullen met specifieke kennis die nodig is van uw organisatie. Gedurende de opleiding worden er examen over het geleerde afgenomen. Zo stoomt u in korte tijd goede nieuwe medewerkers klaar!

Een voorbeeld van een traineeship dat we gegeven hebben is het traineeship van verhuurmakelaar bij Ymere. Ymere wilde zich versterken met 4 nieuwe verhuurmakelaars. Deze hebben wij middels Werving en Selectie voor hen gevonden. Vervolgens hebben zij de leergang verhuurmakelaar, aangevuld met andere opleidingen die belangrijk waren voor Ymere, gevolgd. Tijdens dit anderhalf jaar zijn zij op meerdere vestigingen van Ymere actief geweest in het vak van verhuurmakelaar, met begeleiding van medewerkers van Ymere.

Ook zij kiezen voor HabiTask