20 tips voor de ideale kandidaat

Een crisis zorgt voor onzekerheid. In dit geval heeft de coronacrisis voor onzekerheid over de gezondheid gezorgd, maar ook economisch en op de arbeidsmarkt heerst onzekerheid. Voor woningcorporaties en vastgoedonderhoudsbedrijven ligt hier echter ook een kans: de sector staat nooit stil!

Dat je een bepaalde mate van zekerheid kunt bieden, kan interessant zijn voor jouw ideale kandidaat. Maar hoe onderscheid jij je nu van andere werkgevers binnen dezelfde sector? Een goed begin is het halve werk en dit begint dus bij een transparante en vlotte procedure!

Wij geven je graag twintig tips die inzicht geven in hoe jij jouw volgende wervingsprocedure succesvol vorm kunt geven. Vraag het whitepaper hieronder aan en wij sturen hem helemaal gratis naar je op!

Aanvraag whitepaper

  • Wil jij jouw werving ook in de toekomst blijven(d) verbeteren? Kies voor "Ja, graag!" als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en als je in de toekomst opnieuw een whitepaper, blog of nieuwsbericht wil ontvangen. Zo blijf je op de hoogte en kun je jouw werving écht blijven(d) verbeteren!