Al onze leergangen Vastgoedonderhoud starten in september

Nieuwe leerlijn Vastgoedonderhoud

Meer dan anderhalf jaar heeft HabiTask geïnvesteerd in de ontwikkeling van de leerlijn Vastgoedonderhoud.

‘En hoera, we gaan met alle 3 de leergangen Vastgoedonderhoud van start in september!’

De leergangen Vastgoedregisseur en Projectleider RGS en planontwikkelaar zitten bijna vol. De leergang Kwaliteitstoetser gaat ook van start. Het is fijn dat jullie (onze klanten) zo enthousiast zijn over deze leergangen en dat we nu eindelijk al onze ideeën en ons mooie programma voor jullie kunnen presenteren.

Vastgoedbezitters en vastgoedonderhoudsbedrijven leren samen

Daarnaast zijn we ook blij dat het gelukt is om gemengde groepen van vastgoedbezitters en vastgoedonderhoudsbedrijven bij de leergangen Vastgoedregisseur en Projectleider RGS en planontwikkelaar te creëren. Het is een nadrukkelijk doel van HabiTask om de interactie tussen beide groepen binnen de leergangen tot stand te brengen. Door deze interactie kunnen beide groepen van elkaar leren en de samenwerking verder vormgeven.

Inschrijven leergangen Vastgoedonderhoud

Wil je je nog inschrijven? Dat kan, maar wees er snel bij want vol=vol.

We organiseerden deze leergangen al voor verschillende organisaties op maat. Wil je weten hoe we deze leergang voor jouw organisatie op maat kunnen maken? Neem dan contact met ons op!

Advies nodig?

Wil je weten of deze leergang bij jou past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.