Veilig ontwikkelen bij HabiTask

Ik wil me inschrijven

Altijd doen! Meer dan ooit is jezelf ontwikkelen cruciaal. En wij zorgen dat de opleiding veilig is en in bijna alle gevallen gewoon door kan gaan.

Ik sta ingeschreven

Naar aanleiding van de persconferenties van 28 september en 13 oktober, vinden wij het nog steeds verantwoord om trainingen op locatie te geven. Dit komt doordat de Rijksoverheidop 28 september expliciet trainingsinstellingen noemt als eventuele uitzondering op maximaal 30 personen in één ruimte. Nu trainen wij sowieso niet met meer dan 15 mensen in één ruimte, maar het geeft ons wel een steuntje in de rug dat trainen belangrijk genoeg is om door te laten gaan. Ook vanuit de Rijksoverheid wordt juist nu ontwikkelen gestimuleerd en daarvoor veel budget beschikbaar gesteld. Ook in de maatregelen van 13 oktober blijft er ruimte voor bv. beurzen en congressen. Daarnaast zijn onze locaties maximaal voorbereid. Zij hebben alles goed en veilig geregeld voor jou, zodat de gezondheid van jezelf en van anderen gewaarborgd is. We vragen de deelnemers dringend om een mondkapje mee te nemen, en deze te dragen tijdens het lopen. Wanneer je gezondheidsklachten hebt, neem dan direct contact met ons op. Dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn om de cursus te volgen.

Protocol

Voor de veiligheid hebben wij een protocol opgesteld waarin je antwoord krijgt op je (mogelijke) vragen. Dit protocol is afgestemd met onze diverse locaties. Je kunt hierin lezen hoe de zalen zijn ingericht, hoe de lunch is geregeld en waar wij, onze locaties en jij, je aan moeten houden.

Lees meer over de locaties en richtlijnen

Dit bericht wordt aangevuld mochten de ontwikkelingen daar aanleiding toe geven. 

Advies nodig?

Wil je advies over welke opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Contact