Veilig ontwikkelen bij HabiTask

Dit bericht is bijgewerkt naar aanleiding van de landelijke persconferentie van 14 september 2021

Vanaf 25 september 2021 mogen onze opleidingslocaties weer op volle capaciteit draaien. Lees hieronder de voorwaarden en wat dit betekent voor onze cursisten.

Coronatoegangbewijs

Alle opleidingslocaties zijn vanaf 25 september 2021 verplicht om iedereen te vragen naar een coronatoegangsbewijs. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als:

  • Je volledig gevaccineerd bent.
  • Je corona hebt gehad en weer beter bent. Je hebt dan bewijs van een positieve coronatest van minimaal 11 dagen en maximaal 180 dagen geleden.
  • Je een negatieve test hebt van maximaal 24 uur oud.

Ben je niet gevaccineerd? Laat je dan testen via TestenvoorToegang. Via de CoronaCheck-app kun je het bewijs op je mobiele telefoon inladen. Kijk op deze website van de rijksoverheid voor een volledig overzicht van deze maatregel.

Vrijblijvende optie

Nieuw bij HabiTask zijn de vrijblijvende opties. Ben je nog niet helemaal zeker van je deelname aan een cursus of langdurige leergang? Neem dan een vrijblijvende optie zonder ergens aan vast te zitten. bij iedere cursus verschijnt vanzelf de banner met deze optie op de pagina. Deze optie is heeft een geldigheid van twee weken.

Advies nodig?

Wil je advies over welke opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Contact