De beste opleiding die ik in de afgelopen tien jaar heb gevolgd!

Onze Gebiedsregisseurs gaven deze maand een Pecha Kucha. Een korte creatieve presentatie van 6 minuten en 40 seconden.

Geen gemakkelijke opgave om een groot onderzoek in het sociaal domein kort en bondig te presenteren, maar het is hen allen gelukt met een zeer positieve afloop. Het begeerde diploma behaald! De examenkandidaten hebben zich verdiept in de ontstaansgeschiedenis van de problematiek in hun gebied, de eigen organisatie en hebben stakeholders geanalyseerd. Ze hebben gereflecteerd op hun eigen leerpad en zijn tot een concreet plan gekomen voor hun gemeente of corporatie. Kortom een nieuwe kijk op ‘de regie nemen’!

We zijn trots op onze examenkandidaten van de leergang Gebiedsregisseur, die op deze wijze hun praktijkopdracht presenteerden. Nog van harte gefeliciteerd met jullie diploma!

Wil jij meer weten?

Bekijk hier de onderwerpen van de leergang Gebiedsregisseur en schrijf je direct in.

“De Leergang Gebiedsregisseur is een pittige maar zéér leerzame training voor allen die bezig zijn om wijkgerichter te werken op breder en strategischer niveau.”
Natasha
“Dit is een van de beste opleidingen die ik de afgelopen tien jaar gevolgd heb mede ook dankzij de fantastische groep die wij vormden.”
Marije
“CREATIEF is haar middle name.. Wat een omdenker!! daar kan ik enorm veel respect voor hebben, dat je zo buiten de lijntjes kan kleuren.”
Natasha over docente Jennefer Verbeek

Vrijblijvend advies?

Wil je weten welke leergang het best bij jou past of hoe we de leerlijn incompany kunnen organiseren? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Contact