De vastgoedleerlijn volop in ontwikkeling

Steeds meer corporaties kiezen ervoor om onderhoud in hoge mate uit te besteden. Dit vraagt een andere manier van vastgoedsturing in alle lagen van de woningcorporatie en een andere manier van samenwerken met de onderhoudspartners.

Voor medewerkers van beide partijen is het een behoorlijke uitdaging om mee te gaan in deze verandering. Vanuit de markt signaleert HabiTask een behoefte aan een gezamenlijke opleidingssetting voor medewerkers van beide partijen. In de afgelopen maanden heeft HabiTask een klankbordgroep opgericht waarin we met beide partijen, op een interactieve manier aan de slag zijn gegaan om een dekkende vastgoedleerlijn te ontwikkelen waarbij de nadruk ligt op de visie van Resultaat Gericht Samenwerken (RGS).

De puzzel wordt langzaam opgelost en zoals het er nu naar uitziet gaan we hard aan de slag met de ontwikkeling van drie nieuwe leergangen: de leergang kwaliteitsinspecteur/opzichter, de leergang projectleider en de vernieuwde leergang vastgoedregisseur. Ben je benieuwd naar deze ontwikkelingen? Neem gerust contact met ons op en we praten je bij!