#durftevragen

HabiTask is druk bezig met het omzetten van ons klassikale aanbod naar interactieve, digitale lessen. Heel leuk om te merken hoe creatief we met zijn allen zijn. Geen saaie sessies, maar leuke webinars met presentaties, huiswerk vooraf, een-op-een begeleiding van de docent, quizzen, vragen en discussie. Dit kan op het gebied van schrijven, wet- en regelgeving, bouwkunde, duurzaamheid, wonen, verhuur en nog veel meer. Zo gaan binnenkort de webinars Bouwbesluit en kwaliteitsborging, Psychologie van resultaat gericht samenwerken en Creatief denken van start.

Op deze manier willen we jou graag ondersteunen, zodat jij tegen de tijd dat je weer in volle drukte bezig bent, je volledig bijgeschoold bent op de onderwerpen en vragen waar je nu mee zit. Voor alle vraagstukken waarbij je hulp wilt hebben, kun je nu een-op-een of in kleine groepjes digitaal bijgeschoold worden door een van onze topdocenten.
Zo kregen we bijvoorbeeld de vraag of we een aantal collega’s die verantwoordelijk zijn voor stook- en servicekosten, konden helpen met hun vragen voor 1 juni. Wij zijn super enthousiast om jou met je leervragen te helpen. Dus durf ons vooral te vragen!

Heb jij een vraagstuk of leervraag waar je graag voor de zomer op bijgeschoold wilt worden?

Neemt contact op via info@habitask.nl.