E-learning Aannemen van reparatieverzoeken

In aanvulling op onze klassikale cursus Aannemen van Reparatieverzoeken hebben wij nu ook een E-learning ontwikkeld. Ben jij op zoek naar een cursus waarbij je leert hoe je om moet gaan met reparatieverzoeken van huurders? En wil je deze cursus vanuit huis én in je eigen tempo volgen? Dan is de nieuwe e-learning Aannemen van reparatieverzoeken iets voor jou!

“Je leert een vaste doorvraagformule toe te passen waarmee jij het verzoek van de huurder effectief en foutloos door kunt zetten naar je collega’s.”

Inhoud cursus

In deze online cursus spijker jij je technische kennis bij over de binnen- en buitenkant van een woning met alle bijbehorende technische onderdelen en veel voorkomende mankementen. Je leert een vaste doorvraagformule toe te passen waarmee jij het verzoek van de huurder effectief en foutloos door kunt zetten naar je collega’s. Als laatste leer je hoe te bepalen wie er precies verantwoordelijk is voor het oplossen van het mankement. Kortom, een complete online cursus waarbij je in je eigen tempo kunt leren!

 

Meer weten?

Voor meer informatie over deze e-learning klik hier.

Advies nodig?

Wil je advies of deze opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.