Geaccrediteerde opfriscursus EPA-W

Ben jij EPA-W adviseur of opnemer en heb je je CITO diploma gehaald vóór 1 januari 2017, dan moet je vóór 1 januari 2019 een geaccrediteerde bijscholing volgen om deze te behouden. We zijn trots te melden dat HabiTask door KviNL geaccrediteerd is om de 1-daagse EPA-W opfristraining te mogen verzorgen.

Wanneer?
We starten op 21 augustus met een SUMMER COURSE. Na deze summercouse is de training ook te volgen op 24 september, 9 oktober of 22 november in Utrecht en Gouda.

Wat levert het op?
Door het volgen van deze opfristraining ben je volledig op de hoogte van de telkens veranderende regelgeving binnen EPA en ontmoet je diverse collega adviseurs en opnemers in een bijzonder omgeving. Spijker je kennis bij, behoud je diploma en geniet op 21 augustus van een uitgebreide lunch op het dakterras bij ANNE.

Locatie Summercourse
Misschien ben je al bekend met ANNE, een aanbieder van een comfortabele trainingsplek waar je concrete maatregelen om jouw woning(en) te verduurzamen kunt ervaren. ANNE helpt Alle Nederlanders Naar Energieneutraal. Hier wordt overdag door professionals samen gewerkt aan slimme oplossingen voor de grote uitdaging waar zij voor staan: Gasloos wonen en leven. In de avonduren en weekenden organiseren zij activiteiten voor ‘gewone’ mensen. Iedereen woont tenslotte in een woning en wil dit comfortabel blijven doen; ook zonder gas.

Toets
De EPA-W opfriscursus wordt afgesloten met een officiële eindtoets die bestaat uit 5 vragen uit de uniforme vragenlijst van de examencommissie. Deze eindtoets wordt direct na de training afgenomen door HabiTask.

  • De EPA-W opnemer slaagt bij 3 van de 5 goed
  • De EPA-W adviseur slaagt bij 4 van de 5 goed

Gezakt? Dan mag je meteen eenmalig herkansen. Ben je voor 1 januari 2019 geslaagd, dan blijft je diploma geldig.

Inschrijven kan via de volgende link: https://habitask.nl/opleidingen/energie-en-duurzaamheid/epa-w-opfris/