Gratis sessie: Ontwikkelen naar een high-performing team

Corporatiemedewerkers staan onder sterke druk om mee te veranderen met vernieuwingen en ambities, terwijl ze de neiging hebben zich onbewust vast te houden aan bekende patronen.

Vanuit een gevoel van onmacht raken veel medewerkers disengaged: ze nemen afstand of raken gefrustreerd. Dit leidt bij medewerkers veelal tot een soort gelatenheid, terwijl er door de vernieuwingen steeds meer een beroep wordt gedaan op hun pro-activiteit, professionaliteit en zelfredzaamheid. Uit onderzoek blijkt dat engagement van medewerkers de grootste invloed heeft op performance.

Hoe kom je tot een high-performing team, waarin engagement en performance hand in hand gaan? In deze gratis rondetafelsessie willen we samen met HRM-ers en managers nadenken welke ingrediënten nodig zijn om tot hoge performance en hoge engagement te komen.

De rondetafelsessie wordt gegeven in samenwerking met Aldert Oomkens, (internationaal) leiderschapstrainer en coach.

Op dinsdag 6 februari (VOL) woensdag 14 maart (NIEUW) bent u van harte uitgenodigd in Gouda. De sessie is van 13:00-16:30.

Bekijk hier de sfeerimpressie van de eerste bijeenkomst.

Programma:

  • Welkom
  • Mijn beste team ooit: Uit uw ervaring; welk team presteerde goed, en hoe kwam dit?
  • Wat heb je nu eigenlijk aan een team dat betrokken is? Wat zegt onderzoek over het effect van ‘engagement’ op prestaties? En wat kunt u als leidinggevende hieraan doen?
  • Wat is de kern van teamdynamiek?
  • Pauze
  • Hoe kom je tot een high-performing team?
  • Teamassessment: Hoe staat uw team ervoor? Hoe tevreden bent u over de prestaties van uw team? En wat kunt u doen om te komen tot een high-performing team?
  • Afronding: Welke inzichten heeft u gekregen, en wat wordt uw volgende stap richting een high-performing team?

Inschrijven kan door te mailen naar inschrijvingen@habitask.nl. Meldt de namen, functies en e-mailadressen van de deelnemers, en de inschrijving is geregeld.

Let op: Deze bijeenkomst is alleen voor HRM-ers en managers van corporaties. De bijeenkomst is gratis, bij no-show wordt € 50 in rekening gebracht.