HabiTask gaat verder als Helix Academy – opleider voor vastgoed en wonen

HabiTask werkt al een geruim aantal jaar samen met Helix Academy. We bouwen de samenwerking tussen HabiTask en Helix Academy in de komende maanden verder uit. Vanaf januari 2023 bundelen we de krachten en gaan HabiTask en Helix Academy als opleiders samen verder onder de naam ‘Helix Academy – opleider voor vastgoed en wonen’. HabiTask zal verder gaan met personele diensten zoals detachering en werving en selectie.

Over het huidige HabiTask

HabiTask is al jaren een betrouwbare opleidingspartner voor woningcorporaties, gemeenten en vastgoedonderhoudsbedrijven. Op gebied van vastgoed en wonen bieden we een breed aanbod functiegerichte leergangen voor o.a. verhuur, sociaal beheer en vastgoedonderhoud. Samen met Helix Academy biedt HabiTask daarnaast al jaren een breed aanbod technische basistrainingen aan, o.a. op het gebied van bouwkunde, installatietechniek en verduurzaming.

Over het huidige Helix Academy

Als opleider voor de gebouwde omgeving biedt Helix Academy een breed opleidingsaanbod specialistische technische trainingen voor beheer en onderhoud van gebouwen en installaties. Met een team van technisch onderlegde docenten verzorgt Helix opleidingen op het gebied van o.a. bouwkunde, installatietechniek, conditiemeting, gebouwbeheer, wet –en regelgeving en duurzaamheid. Helix Academy is onderdeel van Helix, waarbij adviseurs van Helix als docent en inhoudsdeskundigen verbonden zijn aan Helix Academy.

HabiTask en Helix Academy gaan samen verder

Door de integratie met Helix Academy kan HabiTask het aanbod technische trainingen verder uitbreiden en nog vaker en eenvoudiger gebruik maken van de kennis en expertise van de Helix-docenten.

Vanaf 2023 richten we ons als Helix Academy als opleider voor vastgoed en wonen op zowel het fysieke domein (de gebouwde omgeving) als het sociale domein. Wij geloven in de verbinding tussen deze twee domeinen. Bruikbaar, veilig en duurzaam vastgoed draagt bij aan leefbare en toekomstbestendige wijken en een prettige, gezonde leefomgeving; de duurzame wijken van onze toekomst.

Met een sterk team van medewerkers en een zeer uitgebreid docententeam bedienen we onze opdrachtgevers in de breedte als het gaat om opleiden en ontwikkelen. We adviseren onze opdrachtgevers over opleidingstrajecten op maat, waarbij we een unieke combinatie van inhoudelijke kennisoverdracht en training ter versterking van vaardigheden en gedrag aanbieden. Dagelijks zetten wij ons ervoor in om dé kwaliteit te leveren die u van ons gewend bent.

Onze garanties

Interactie
Gekwalificeerde docenten
Lesprogramma's op maat
Aansluiting bij de praktijk
Coöperatief leren

Aanbod

Vind hier de opleiding die jou helpt de volgende stap te zetten in jouw loopbaan! Graag tot ziens bij een van onze opleidingen!

 

Advies nodig?

Wil je advies over welke opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Contact