Hoe komen jouw talenten het best tot hun recht?

Je omgeving is veranderd of gaat veranderen. Je wilt je binnen je huidige functie verder ontwikkelen of je oriënteert je op een volgende stap in je carrière…

In de maand van de persoonlijke ontwikkeling bieden wij jou graag de kans om samen met één van onze loopbaancoaches jouw mogelijkheden te onderzoeken.

Maak gebruik van de HabiTask Potentieelscan!

Deze scan bestaat uit een wetenschappelijk onderbouwde digitale test (OPQ), een rapportage en een telefonisch consult. De digitale test geeft je inzicht in jouw persoonlijkheid en competenties hetgeen in een uitgebreid rapport wordt weergegeven. Tijdens een telefonisch gesprek zal één van onze loopbaancoaches ingaan op de uitslagen om een goed beeld te vormen omtrent jouw kwaliteiten en valkuilen en denkt graag met jou mee over mogelijke vervolgstappen.

In de maand van de persoonlijke ontwikkeling ontvang je 50% korting op de Potentieel scan (van € 220,- voor € 110,- exclusief 21% btw [1]).

[1] In overleg met onze loopbaanadviseur kun je aangeven wat je wilt onderzoeken, wij zullen dan adviseren welke rapportage hierbij past. Voor alle rapportages ontvang je 50% korting. Deze actie is geldig tot 1 juli 2017.

Vraag hier de potentieelscan aan!