Juni is CCA actiemaand (afgelopen)

UPDATE 5-7-2021:

Inmiddels is de actiemaand van Child Care Africa afgelopen. Van alle inschrijvingen die we in de maand juni hebben ontvangen hebben we €5,- gedoneerd aan deze mooi stichting.

We hebben het daarmee deze maand voor 8 kinderen mogelijk gemaakt om naar school te gaan, een prachtig resultaat!

Ambassadeur van Child Care Africa

HabiTask is ambassadeur van stichting Child Care Africa (CCA). Deze stichting werkt belangeloos aan toegang tot onderwijs, gezondheidszorg, veiligheid en goede begeleiding voor kwetsbare kinderen in Afrika. CCA werkt samen met professionele en betrokken lokale partners. 100% van de donaties wordt in Afrika besteed. De stichting staat voor tastbare impact, daar waar het zo hard nodig is.

“HabiTask helpt mee, want als opleidingsbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk onderwijs is!”

Scholing en een veilige omgeving

Op dit moment biedt CCA hulp aan maar liefst 188 kwetsbare kinderen. Zij gaan naar school en groeien op in een veilige omgeving. Ze worden beschermd tegen kinderarbeid, huiselijk geweld, uitbuiting en een gedwongen huwelijk. Deze kinderen kunnen hun dromen waarmaken en straks een positieve bijdrage leveren aan hun familie, gemeenschap en land.

“Een kind dat leert, heeft de toekomst!”

HabiTask doneert € 5,- per inschrijving

HabiTask doneert deze maand juni voor elke inschrijving die we binnen krijgen voor onze cursussen, leergangen, e-learnings en webinars € 5,- aan Child Care Africa. Dus ben jij je aan het oriënteren op een opleiding? Twijfel dan niet en schrijf je deze maand nog in. Vind hier jouw opleiding.

‘Ommetje’ voor CCA-competitie

Ook de medewerkers van HabiTask doneren op een sportieve en collegiale manier geld aan CCA. Het initiatief ‘Ommetje’ van de Hersenstichting stimuleert mensen om dagelijks één of meerdere korte wandelingen te maken van minimaal 20 minuten. Onze collega’s doneren € 1,- aan CCA per gewandeld Ommetje. De donaties van de top-3 wandelaars worden verdubbeld door onze holding WVS. Daarnaast kunnen de medewerkers geld inzetten op de beste wandelaar, in de zogenaamde Ommetjes-poule. Dit geld zal ook weer gedoneerd worden aan CCA. Uiteraard krijgen de winnaars van de poule en de competitie een mooie prijs van CCA.

Wil je ook helpen?

Naast het bedrag dat wij sponsoren per inschrijving in deze actiemaand, kun jij deze kinderen ook helpen. Doneer dan hieronder en help meer kinderen hun dromen waar te maken.

Advies nodig?

Heb je advies nodig over de persoonlijke- of teamontwikkeling? Bel naar 0182 -302 444 of vul vrijblijvend het formulier in.

Vul het contactformulier in