Klassikale opleidingen zijn weer van start gegaan!

Gelukkig mochten we vanaf 2 juni onze opleidingen weer op locatie organiseren. Op onze website vind je het overzicht van al onze opleidingen (zowel online als klassikaal) die binnenkort starten en ook waar ze worden gegeven.

Richtlijnen

We kunnen ons voorstellen dat je graag weer klassikaal les wilt volgen. Ook kunnen wij ons voorstellen dat het belangrijk voor jou is dat je zeker weet dat alles goed en veilig geregeld is i.v.m. de gezondheid van jezelf en van anderen.

Protocol

Vandaar dat wij een protocol hebben opgesteld waarin je antwoord krijgt op je (mogelijke) vragen. Dit protocol is afgestemd met onze diverse locaties. Je kunt hierin lezen hoe de zalen zijn ingericht, hoe de lunch is geregeld en waar wij, onze locaties en jij, je aan moeten houden.

Lees meer over de locaties en richtlijnen

Vind je het een spannend tijd?

Wij merken dat iedereen anders omgaat met deze situatie. We hebben daarom ook juist opleidingen en webinars ontwikkeld die hier over gaan, zoals:

Een vrijblijvende optie, hoe werkt dit?

Wij begrijpen dat het voor jou belangrijk is om te je blijven ontwikkelen, maar dat je nu niet precies weet of een cursus wel door mag gaan over een aantal maanden en of dit mag van het bedrijf waar je werkt. Om je toch alvast in te kunnen schrijven werken wij met een vrijblijvende optie. Hoe werkt dit?

  • Je belt of mailt ons en we zullen direct een vrijblijvende optie voor je reserveren
  • Je kunt kosteloos doorschuiven
  • Je kunt kosteloos annuleren
  • En je bent wel zeker van je plek!

Advies nodig?

Wil je advies over welke opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Contact