Kopvrouwen en kopmannen gezocht: tot 30% korting

Ken je dat, dat je bewondering hebt voor de kopgroep, bijvoorbeeld bij de Tour de France? En dat er dan nog mensen zijn die de power hebben om uit die kopgroep te ontsnappen? Het lukt niet altijd, maar sowieso respect voor wie de sprong waagt. Nou, die mensen zoeken we dus, maar dan binnen de onderhoudssector.

“het wordt nooit makkelijker, je gaat gewoon sneller”

Versnel samen met de koploper

Dus: Werk jij bij een vastgoedbezitter (woningcorporatie, zorginstelling, gemeente) of onderhoudsbedrijf die voorop loopt in Resultaat Gericht Samenwerken? En wil jij versnellen? Dan hebben we iets voor je!

Want HabiTask is koploper binnen opleidingen voor vernieuwend vastgoedonderhoud. Dat waren we in 2015 met de eerste editie van de leergang vastgoedregisseur en dat zijn we nu weer met onze vernieuwde doorlopende leerlijn RGS vastgoedonderhoud.

Pak de deal

Dus wil jij je op alle vlakken van het RGS vastgoedonderhoud ontwikkelen? Dan zijn wij een match. En om je aan te moedigen, krijg je 20% korting op de leergang vastgoedregisseur, leergang projectleider vastgoed of de leergang kwaliteitstoetser die in september starten. Onder 1 voorwaarde: Je gaat ons helpen om de leergang nog beter te maken. Dus we vragen je om feedback, aanvullingen op het programma. Kost niet veel tijd, maar is voor ons wel super waardevol. Ook wij willen blijven verbeteren. Deal?

En omdat we ook samen leren belangrijk vinden, krijg je zelfs 30% korting als je samen met een collega of samenwerkingspartner de leergang volgt.

Advies nodig?

Wil je weten of deze leergang bij jou past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.