Leergang gebiedsregisseur naar een gezamenlijke opleidingssetting

Woningcorporaties zijn volop in beweging en staan nu meer dan ooit in contact met externe partners waarmee zij intensief moeten samenwerken naar een gemeenschappelijk doel. De maatschappelijke uitdagingen zijn te groot om als maatschappelijke partijen los van elkaar te opereren.

“Begripsvorming omtrent elkaars leef- en systeemwereld is een eerste start om effectief de zo nodige samenwerking aan te gaan en te verdiepen; het vertrouwen in elkaar te vergroten en het gezamenlijk belang te beleven.”

Samenwerken

Als opleider in deze branche zien wij steeds meer overlap tussen de kennis en vaardigheden van de medewerkers van woningcorporaties en medewerkers van deze externe partijen. In het sociale domein zien we bijvoorbeeld dat woningcorporaties en gemeenten steeds nauwer moeten samenwerken op het gebied van leefbaarheid in de wijk. Begripsvorming omtrent elkaars leef- en systeemwereld is een eerste start om effectief de zo nodige samenwerking aan te gaan en te verdiepen; het vertrouwen in elkaar te vergroten en het gezamenlijk belang te beleven. Daarnaast vraagt het ook van medewerkers dat ze gezond tegengas kunnen geven, tegen de – soms overheersende – systeemwereld.

Vernieuwde leergang

Voor ons als ontwikkelaar van innovatieve leergangen betekent dit dat wij voor de leergang gebiedsregisseur toewerken naar een gezamenlijke opleidingssetting waar beide partijen in kunnen plaatsnemen. Benieuwd naar de details van deze vernieuwde leergang? Neem gerust contact met ons op!

Advies nodig?

Wil je weten of deze leergang bij jou past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul dit formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.