Diploma uitreiking leergang verhuurmakelaar

Wanneer je werkzaam bent als (startende) verhuurmakelaar of je bent enthousiast om aan de slag te gaan als verhuurmakelaar, is onze leergang Verhuurmakelaar zeker iets voor jou! Want het verhuren en beheren van woningen is een vak!

In de afgelopen 10 jaar heeft HabiTask vele Verhuurmakelaars mogen opleiden en begeleiden tot professionals in deze veelzijdige functie.

  • Ben jij de volgende expert in Verhuur?
  • Zijn er onderdelen in het verhuurproces die jij wilt verbeteren?
  • Vind jij een duidelijke en krachtige communicatie belangrijk en wil je je hierin verdiepen?

Schrijf je dan in voor de komende leergang! https://habitask.nl/opleidingen/leergangen/leergang-verhuurmakelaar/

Inhoud en diverse praktijkopdrachten
Deze leergang bestaat uit 7 klassikale lessen waarin de theorie en communicatie wordt behandeld.
Daarnaast start je met een ‘snuffelstage’ (Praktijkopdracht I) om meer te weten te komen over de verschillende onderdelen in het verhuurproces. Bijvoorbeeld een advertentie opstellen of een (groeps)bezichtiging uitvoeren.
Voor Praktijkopdracht II kies je een onderwerp binnen het verhuurproces van jouw organisatie, waar jij bijdraagt aan een verbeterslag. Het onderwerp kies je alleen of in samenspraak met je manager. Je kunt hierbij denken aan: communicatie naar de klant, Zelf Aangebrachte Voorzieningen (ZAV) of het terugbrengen van de huurderving.

Voor uitgebreide informatie zie onze website: Leergang Verhuurmakelaar

Geslaagd
Ook dit jaar zijn we trots op onze deelnemers die hun diploma hebben gehaald na het volgen van de Leergang Verhuurmakelaar. Niet alleen deden zij theoretische vakkennis op het gebied van Techniek, Woningwaardering, Huurrecht en ZAV, maar ook kwamen zij door de verschillende praktijkopdrachten op een andere wijze in gesprek met collega’s in hun eigen organisatie.

Wat levert het je op?
Wat we terugkrijgen van de deelnemers is dat je tijdens de leergang vooral veel leert over jezelf en door in gesprek te gaan met je collega’s ook inzicht krijgt in wat je collega’s doen. Het is een intensief en leerzaam traject wat een goed beeld geeft van het vak Verhuurmakelaar. Omdat het voor sommige weer wennen is om te leren, besteden we ook veel aandacht aan ondersteuning. Je wordt gedurende het traject begeleid en gecoacht bij het maken van de verschillende opdrachten en we helpen je om je voor te bereiden op de eindopdracht.

Mocht je benieuwd zijn wat deze leergang voor jouw ontwikkeling zou kunnen betekenen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Albert de Groot. Ik vertel je graag meer over deze praktijkgerichte leergang en denk met je mee hoe dit eventueel zou passen in jouw ontwikkeling als professional Verhuurmakelaar.

Albert de Groot
Opleidingsadviseur / (loopbaan) coach
Tel: 0182 – 302 444