Leerlijn Vastgoedonderhoud – RGS

Resultaat Gericht Samenwerken (RGS)

Steeds meer vastgoedbezitters (zoals corporaties) en vastgoedonderhoudsbedrijven kiezen voor Resultaat Gericht Samenwerken (RGS). Het doel is hogere klanttevredenheid, meer efficiency in het proces en lagere kosten. Om de professionals in dit werkveld te helpen in hun ontwikkeling, heeft HabiTask innovatieve opleidingen ontwikkeld, samen met voorlopers bij corporaties en vastgoedonderhoudsbedrijven.

Innovatieve opleidingen

Naast de kennismodules (RGS, Agile en Scrum en meer) en praktijkmodules verduurzamen bij IC DuBo (Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen) ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Zo ben jij klaar voor de toekomst.

Onderstaande tabel geeft je inzicht in welk niveau leergang bij jou past.

De leergangen zijn op verschillende niveaus, maar vormen wel een doorgaande lijn. Dit betekent dat je steeds dieper op de inhoud ingaat, naarmate je een hoger niveau bereikt. Daarnaast wordt het persoonlijk leiderschap steeds belangrijker.

Leerlijnen HabiTask

De leerlijn vastgoedonderhoud is gebaseerd op het processchema RGS. Onderstaand schema laat zie hoe de 3 leergangen het hele proces dekken.

Advies nodig?

Wil je een vrijblijvend advies hoe we jouw organisatie op dit onderwerp verder kunnen helpen? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Incompany aanvraag