Leren doe je samen!

Leren doe je samen

“Als je snel wilt gaan, ga dan alleen, als je ver wilt komen, ga dan samen.” – Afrikaans gezegde

We zien dat onze opleidingen (met name onze leergangen) leiden tot nieuwe inzichten en ontwikkeling op persoonlijk niveau bij onze deelnemers. Dit is een mooi en waardevol proces wat vooral zichtbaar wordt als deelnemers van de leergangen hun praktijkopdracht presenteren en terugkijken op de weg die ze afgelegd hebben. Onze trainingen hebben behalve als doel persoonlijke ontwikkeling te stimuleren ook als doel de ontwikkeling van jouw organisatie verder te helpen. Voor de leergangen gebiedsregisseur en vastgoedonderhoud geldt daarbij nog eens dat we het belangrijk vinden om dat de samenwerking met sociale partners (voor gebiedsregisseur) of onderhoudspartners (voor vastgoedonderhoud) sterker wordt. Daarom geldt de samen leren korting bij deze leergangen ook wanneer je met je samenwerkingspartner komt. Geef dit dan wel duidelijk aan bij de opmerkingen.

Het valt niet altijd mee om jouw nieuwe inzichten en enthousiasme om te zetten naar daden binnen jouw organisatie. Dan helpt het als je samen met een collega of samenwerkingspartner de training hebt gevolgd en daardoor samen nieuwe inzichten kunt delen. Zo kun je elkaar aanscherpen, en draagvlak creëren binnen jouw corporatie, want “Leren doe je samen”.

HabiTask wil samen leren graag stimuleren. Daarom biedt HabiTask 20% korting wanneer je je met een collega of samenwerkingspartner naar dezelfde training komt. Wat jij hier voor moet doen? Je hoeft je alleen maar samen met een collega in te schrijven voor dezelfde cursus en jullie krijgen beide deze korting. De korting wordt direct voor jullie verrekend.

Wil je kijken welke opleiding het beste bij jou past? Kijk dan eens in de opleidingswijzer.

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen als je met een collega of samenwerkingspartner deelneemt aan een cursus op dezelfde datum
  • De korting geldt alleen op de deelnamekosten
  • De korting geldt alleen bij open inschrijvingen en niet bij incompany’s
  • De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen
  • Wanneer jij of je collega /samenwerkingspartner er voor kiest om de cursus op een andere datum te volgen is de korting niet meer geldig