Netwerkbijeenkomst control

Het inrichten van de wettelijk verplichte controlfunctie is (met name voor kleine en middelgrote corporaties) lastig. Daarom organiseert HabiTask samen met Woonlinie de netwerkbijeenkomst “uw corporatie in control”.

Wanneer: september 2017

Waar: Woonlinie (Zaltbommel)

Doel: Leren van elkaars control functie, door kennis en ervaringen te delen.

Doelgroep: Corporaties met een omvang van circa 7.500 eenheden en kleiner.

Waarom deze doelgroep? Omdat corporaties vanaf een omvang van 2.500 ‘woongelegenheden en gebouwen’ te maken hebben met de wettelijke control functie (art. 105 BTIV).

Bij kleine en middelgrote corporaties kan het een puzzel zijn hoe deze functie (effectief) in te regelen. Daar gaan we met elkaar op in door op een verfrissende manier ervaringen en best practices te delen en om te zetten naar verbeteringen in de praktijk.

Docent, begeleider vanuit HabiTask: Leander van Waardenburg. Leander was Manager Risk & Control bij Woonstad Rotterdam en is nu Manager Financiën bij Vidomes en heeft een achtergrond in de accountancy en managementconsultancy.

Thema’s (tot op heden):

  • Inrichting van de controlfunctie (structuur: functiescheiding, hoe ga je om met verschillende ‘petten’, hoe houd je je rol zuiver)
  • Het effectief uitvoeren van control werkzaamheden (wat zijn deze werkzaamheden en hoe werkt dat in de praktijk). En specifiek: hoe sluit je aan op de planning & control cyclus.

We horen graag welke thema’s er bij jullie leven. En deel deze uitnodiging gerust met je collega controllers.

Heb je interesse of heb je vragen naar aanleiding van de bijeenkomst, bel of mail onze opleidingendesk:

Naast de netwerkbijeenkomst, geeft HabiTask ook de 2-daagse training, uw corporatie in control, als stevige basis voor de controller

De kosten zijn 295 euro vrij van BTW. Mail naar opleidingen@habitask.nl om je aan te melden. Zodra wij een datum hebben gepland laten wij u deze weten.