Nieuw: traineeships Vastgoed

Bij HabiTask staat de ontwikkeling van mensen centraal. Dit doen wij met onze opleidingen, coaching en werving en selectie. We lanceren graag samen met Helix Academy ons nieuwste project: traineeships in Vastgoedonderhoud!  

Deze traineeships zijn bedoeld voor jong talent op de arbeidsmarkt dat recent een technische opleiding heeft afgerond en zich wil oriënteren op het werkveld van vastgoed, onderhoud en beheer. De trainees volgen een uitgebreid ontwikkelprogramma van 1,5 jaar waarbij de trainees een boost kunnen geven aan hun carrière als onderhoudskundig inspecteur of projectleider/planvoorbereider.

Voor dit project hebben we een gezamenlijke website, speciaal voor de traineeships die we gaan aanbieden. Op deze website vinden zowel trainees als opdrachtgevers alle informatie om een goed beeld te krijgen bij de inhoud, het programma en wat je allemaal van ons kunt verwachten. Ben/ken jij een trainee of zou je een trainee kunnen gebruiken in jouw organisatie?

Neem een kijkje op de website en laat ons weten dat je interesse hebt!

 

Is dit interessant voor jou?

Wil je meer informatie om te kijken hoe een traineeship er bij jouw organisatie uit kan zien? Bel dan naar Robert via 06-53233930 en hij denkt graag met je mee!

Is een traineeship iets voor jou?

Wil je meer weten over onze traineeships en hoe een traineeship er voor jou uit kan zien? Neem een kijkje op de traineeship website of bel naar 0182 – 302 444 voor meer informatie.