HabiTask ontwikkelde een nieuwe e-learning huurrecht

HabiTask heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld richting online leren. In 2019 hebben we in samenwerking met één van onze klanten onze eerste e-learning Aannemen van reparatieverzoeken ontwikkeld. Dit smaakte naar meer en daarom hebben we een nieuwe e-learning Huurrecht ontwikkeld. Lees hieronder hoe we dit hebben aangepakt.

“Het is belangrijk dat wij begrijpen tegen welke situaties de werknemers in de praktijk aan lopen”

Arno Witteveen – Onderwijskundige HabiTask

Waarom deze e-learning Huurrecht?

Wij merken dat veel werknemers binnen woningcorporaties en vastgoedonderhoudsbedrijven interesse hebben in huurrecht. Dit zien we terug in de vraag naar onze trainingen, maar ook wanneer wij met verschillende cursisten spreken. Bijna alle cursisten kunnen een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk noemen waarbij huurrecht een rol speelt. Een gedegen basiskennis van het huurrecht en hoe je als werknemer kunt handelen in verschillende situaties is daarom erg belangrijk.

Met situaties uit de praktijk

Wij zijn een samenwerking aangegaan met e-learning ontwikkelaar CANDO learning. Vanuit HabiTask werken onderwijskundige Arno Witteveen en topdocent op het gebied van huurrecht Anky Kloosterman mee met dit project. Voordat we beginnen met het daadwerkelijk design vinden we het belangrijk dat we een goede uitvraag doen bij de markt. Waar lopen de medewerkers van verschillende afdelingen dagelijks tegenaan? En hoe kunnen wij deze situaties vertalen naar een interactieve en waardevolle leerervaring? Om hier achter te komen organiseerden we een sessie met werknemers uit de praktijk. Zie hieronder het resultaat:

Een mooi overzicht van verschillende concrete praktijksituaties waar medewerkers tegenaan lopen. Dit heeft ons voldoende munitie gegeven om de e-learning te ontwikkelen.

Inschrijven

Wil jij meer weten over de e-learning Huurrecht? Bekijk hier de demo en bekijk het volledige programma of schijf je direct in! En neem ook eens een kijkje bij onze e-learning Aannemen van reparatieverzoeken

Advies nodig?

Wil je advies of deze opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.