HabiTask werkt aan de ontwikkeling van een nieuwe e-learning huurrecht

HabiTask heeft zich in de afgelopen jaren steeds meer ontwikkeld richting online leren. in 2019 hebben we in samenwerking met één van onze klanten onze eerste e-learning ontwikkeld op het gebied van aannemen van reparatieverzoeken. Dit smaakte naar meer en daarom zijn we op dit moment bezig met de ontwikkeling van onze nieuwe e-learning op het gebied van huurrecht. Lees hieronder de voortgang

“Het is belangrijk dat wij begrijpen tegen welke situaties de werknemers in de praktijk aan lopen”

Waarom deze e-learning?

Wij merken dat veel werknemers binnen woningcorporaties en vastgoedonderhoudsbedrijven interesse hebben in huurrecht. Dit zien we terug in de vraag naar onze trainingen, maar ook wanneer wij met verschillende cursisten spreken. Bijna alle cursisten kunnen een voorbeeld uit de dagelijkse praktijk noemen waarbij huurrecht een rol speelt. Een gedegen basiskennis van het huurrecht en hoe je als werknemer kunt handelen in verschillende situaties is daarom erg belangrijk.

Wij zijn net als de vorige keer een samenwerking aangegaan met e-learning ontwikkelaar CANDO learning. Vanuit HabiTask werkt ook onze topdocent Anky Kloosterman mee met dit project. Voordat we beginnen met het daadwerkelijk design vinden we het belangrijk dat we een goede uitvraag doen bij de markt. Waar lopen de medewerkers van verschillende afdelingen dagelijks tegenaan? En hoe kunnen wij deze situaties vertalen naar een interactieve en waardevolle leerervaring? Om hier achter te komen hebben we een sessie georganiseerd met werknemers uit de praktijk. Zie hieronder het resultaat:

Een mooi overzicht van verschillende concrete praktijksituaties waar medewerkers tegenaan lopen. Dit heeft ons voldoende munitie gegeven om een goede start te maken met de daadwerkelijke ontwikkeling van de e-learning.

Wanneer kan ik deze e-learning volgen?

In de komende maanden gaan we aan de slag met de verdere vormgeving van deze e-learning. De verwachting is dat de e-learning huurrecht per eind mei 2021 helemaal klaar is.

Meer weten?

Wil jij meer weten over deze e-learning? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen! En neem ook eens een kijkje bij onze E-learning Aannemen van reparatieverzoeken

Advies nodig?

Wil je advies of deze opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.