Blijven(d) verbeteren - Practice what you preach

Ons motto is “blijven(d) verbeteren”.

Dit maken we iedere dag waar voor onze opdrachtgevers, cursisten en coachees. We moedigen aan om te blijven verbeteren, steeds weer de volgende stap te maken. Onze methodes zijn erop gericht dat je je ook duurzaam, blijvend verbetert. En dan zou het gek zijn als wij onszelf niet ook zouden blijven verbeteren. Dat doen we dus ook!

Lid van leercirkel RGS

Al langere tijd is resultaatgericht samenwerken een speerpunt in de ontwikkeling van nieuwe opleidingen en dienstverlening van HabiTask. Daarom zijn we lid van de leercirkel RGS waar we een aantal keer per jaar met voorlopers in RGS nadenken over knelpunten. Onze docenten Margriet Drijver en Ferry van Wilgenburg hebben ons beiden een dagdeel kennis bijgebracht van RGS. Wat vraagt dit van de ontwikkeling van de verschillende partners?

HabiTask faciliteert ook online complexe ontwikkeltrajecten

We ondersteunen steeds meer organisaties in complexe ontwikkeltrajecten (bv. RGS, maar ook op andere thema’s). Daarom hebben we een training online brainstormen gevolgd bij Stormpunt. Zo kunnen we onze klanten helpen om ook online complexe ontwikkelvraagstukken snel helder te krijgen. Bekijk hoe we Accolade hielpen bij hun online sessie met onderhoudspartners.

Train de trainer

Jullie beoordeelden onze opleidingen dit jaar tot nu toe met een 8.1. Wij zijn uiteraard hartstikke trots op dit mooie cijfer. Met onze topdocenten zorgen we dat de kwaliteit hoog blijft. In het kader van blijven(d) verbeteren verzorgen we dan ook meerdere keren per jaar onze train-de-trainer sessie, dit keer uiteraard online. Met als thema:

“Hoe zorg je ervoor dat de groepsdynamiek er toe bijdraagt dat alle deelnemers in de opleiding optimaal kunnen leren?”

Dit werd mooi interactief toegelicht aan het de hand van het DISC-model. Heel leuk om onze docenten nu in de rol van cursist te zien. Ben je benieuwd naar het DISC-model? Dit wordt onder andere ook gebruikt in onze leerlijn Sociaal beheer.

Wil je ook blijven(d) verbeteren?

Bekijk dan nu ons blended, klassikaal en online opleidingsaanbod en kijk wat er bij jou past. Of bekijk onze klantcases en zie hier hoe we andere organisaties verder helpen met blijven(d) verbeteren.

Advies nodig?

Wil je advies over welke opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Contact