Deze lach zegt alles

Afgelopen week moest ik me tijdens een voorstelrondje bij een online training Miro voorstellen met iets wat nog niemand van mij wist. Altijd lastig als je wordt overvallen met die vraag, vooral als je medecursisten je collega’s zijn die inmiddels aardig wat van je weten. Maar wel een leuke vraag, die je aan het denken zet. Dit brengt mij tot de volgende vraag aan jou.

Wat weet jij nog niet van HabiTask?

Wat je misschien nog niet van ons weet, is dat onze passie voor opleiden en ontwikkelen verder reikt dan Nederland alleen. HabiTask zet zich samen met moederbedrijf WVS consulting in voor Child Care Africa. Want wat is er mooier dan met onze passie voor ontwikkelen kinderen te helpen voor wie onderwijs geen vanzelfsprekendheid is.

Child Care Africa

Child Care Africa geeft een groeiend aantal kwetsbare kinderen de mogelijkheid om hun opleiding af te maken en te werken aan een betere toekomst. Daarvoor selecteren ze de meest kwetsbare kinderen, ongeacht religie, etniciteit, afkomst of politieke voorkeur en steunen hen tot ze hun opleiding hebben afgerond. Afhankelijk van hun schoolprestaties en ambities kan dit een beroepsopleiding, diploma of de universiteit betekenen.

We zijn trots hieraan te mogen bijdragen.

Suzanne Brouwer

Opleidingscoördinator HabiTask

Wil je meer weten?

Lees hier meer over HabiTask of bekijk hier onze dienstverlening en opleidingsaanbod.

Vrijblijvend advies?

Heb je een vraagstuk op het gebied van opleiding, werving of ontwikkeling? Wij staat voor je klaar en denken graag vrijblijvend mee. Bel naar 0182 – 302 444 of vul het aanvraagformulier in.

Vul aanvraagformulier in