Thuis leren

Het is een gekke tijd. Misschien doe je wel een poging tot thuiswerken of probeer je je kinderen toch nog wat bij te brengen. Ook voor HabiTask is het een gekke tijd; we hebben veel opleidingen moeten uitstellen.

Kansen in de crisis

Chinezen gebruiken het woord ‘wei ji’ voor crisis. Dit woord bestaat uit 2 tekens: Wei (gevaar) en Ji (kans). De Amerikanen hebben hun versie:

“Never waste a good crisis”

Want in crisis komt ook veel creativiteit en innovativiteit naar boven.

Nieuw aanbod online

Ook wij zien kansen, bijvoorbeeld voor online leren. Daarnaast draait onze e-learning reparatieverzoeken op volle toeren. De praktijkpresentaties van de leergang Gebiedsregisseur hebben ook al plaats gevonden via Zoom. We willen de vele geslaagde Gebiedsregisseurs bij deze van harte feliciteren met hun mooie diploma. En zo zijn we met nog veel meer ideeën bezig. Wat zou jij graag online van ons willen zien?

SCRUM bij HabiTask

Hiernaast zijn we druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. Dit deden we al via SCRUM (als we het zelf aanbieden in onze leergangen, willen we er ook zelf mee oefenen natuurlijk. En, het werkt super!). Het SCRUM-team werkt nu ook digitaal. Het SCRUM-bord gebruiken we digitaal via Trello en de daily SCRUM via Zoom. Improvisatie en creativiteit dus. Dat is leuk. Maar we missen elkaar ook wel een beetje hoor, als team. Het is even niet anders.

Extra info

Wil je meer weten over online leren bij HabiTask? Kijk dan eens in ons online aanbod.

Advies nodig?

Wil je de leerlijnen van HabiTask opnemen in jouw aanbod? Bel naar 0182 – 302 444 of vul vrijblijvend het contactformulier in.

Contact opnemen