RGS opleidingstraject op maat samen met Accolade en onderhoudspartners

Inmiddels is Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) in de vastgoed branche een bekende term en zo ook bij Accolade, waar een samenwerkingsverband al realiteit is.

Samen met de zes onderhoudspartners (Wits, Boekema, Kranendonk, SW, Talen, Vander Geest) en Accolade zijn we de leerdoelen op het gebied van RGS in kaart gaan brengen. Hieruit hebben wij een op maat traject mogen ontwikkelen voor de Vastgoedadviseurs, Planvoorbereiders, Projectleiders en Procesbegeleiders.

Niet alleen de wijze van samenwerken staat centraal maar ook wordt er aandacht besteed aan o.a. assetmanagement, duurzaamheid, programmeren van onderhoud, juridische aspecten en databeheer. Een traject dat gedurende een jaar wordt gemonitord door alle partijen en naar behoefte kan worden aangepast aan de op dat moment benodigde kennis in het RGS proces.

We kijken uit naar de kick-off en onze samenwerking met alle RGS partners.

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over een op maat programma? Neem kijkje bij onze leerlijn Vastgoedonderhoud. Wij denken graag met je mee hoe we in samenwerking een traject vorm kunnen geven qua inhoud, duur en begeleiding.

Advies nodig?

Wil je een vrijblijvend advies hoe we jouw organisatie op dit onderwerp verder kunnen helpen? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Incompany aanvraag