Leren doe je samen!

Met onderstaande tekst lanceerde HabiTask haar samen leren korting. En achter deze visie staan we nog steeds. We vinden het samen leren dermate belangrijk, dat het een vast onderdeel wordt van ons aanbod. Dus nu zonder einddatum: HabiTask biedt 20% korting wanneer je met een collega naar dezelfde training komt. Wat jij hier voor moet doen? Je hoeft je alleen maar samen met een collega in te schrijven voor dezelfde cursus en jullie krijgen beide deze korting. De korting wordt direct voor jullie verrekend.

Waarom samen leren korting?

“Als je snel wilt gaan, ga dan alleen, als je ver wilt komen, ga dan samen.” – Afrikaans gezegde

We zien dat onze opleidingen (met name onze leergangen) leiden tot nieuwe inzichten en ontwikkeling op persoonlijk niveau bij onze deelnemers. Dit is een mooi en waardevol proces wat vooral zichtbaar wordt als deelnemers van de leergangen hun praktijkopdracht presenteren en terugkijken op de weg die ze afgelegd hebben. Onze trainingen hebben behalve als doel persoonlijke ontwikkeling te stimuleren ook als doel de ontwikkeling van jouw corporatie verder te helpen.
Het valt niet altijd mee om jouw nieuwe inzichten en enthousiasme om te zetten naar daden binnen jouw corporatie. Dan helpt het als je samen met een collega de training hebt gevolgd en daardoor samen nieuwe inzichten kunt delen. Zo kun je elkaar aanscherpen, en draagvlak creëren binnen jouw corporatie, want “Leren doe je samen”.

Wil je kijken welke opleiding het beste bij jou past? Kijk dan eens in de opleidingswijzer.

Voorwaarden

  • De korting geldt alleen als je met een collega deelneemt aan een cursus op dezelfde datum
  • De korting geldt alleen op de deelnamekosten
  • De korting geldt alleen bij open inschrijvingen en niet bij incompany’s
  • De korting geldt niet in combinatie met andere kortingen
  • Wanneer jij of je collega er voor kiest om de cursus op een andere datum te volgen is de korting niet meer geldig