Krijg je jouw cursus vergoed?

Subsidieregeling Omscholing naar kansrijke beroepen

Deze subsidieregeling richt zich op de omscholing naar een kansrijk beroep in de techniek of ICT! Deze regeling loopt van 1 september t/m 1 december ‘21.

Onder ‘kansrijke beroepen in de techniek’ vallen onder andere:

  • Bouwkundige en installatietechnische inspecteurs, zie cursus NEN 2767
  • EPA-adviseur
  • Werkvoorbereider bouw en installaties
  • Medewerker technische dienst elektrotechnisch
  • Projectleiders bouw en installaties

Bekijk de kansrijke beroepen hier:  beroepssegment

Kijk op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland voor de voorwaarden subsidieregeling: Voorwaarden Subsidieregeling omscholing naar kansrijke beroepen in de ICT en techniek

HabiTask is scholingspartner van het UWV

HabiTask is officieel scholingspartner van het UWV. Dit betekent dat wanneer je cliënt bent van het UWV je in aanmerking kunt komen voor gesubsidieerde cursussen, e-learnings en opleidingen uit ons opleidingsaanbod! Ben je benieuwd wanneer het UWV jouw opleiding betaalt? Kijk hier

Stimulering Arbeidsmarkt Positie – STAP-budget

Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 1 maart 2022 een STAP-budget van maximaal € 1.000 euro aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Mensen kunnen deze subsidie gebruiken voor een sterkere positie op de arbeidsmarkt. De subsidie heet STAP (Stimulering ArbeidsmarktPositie)

Met het geld uit het STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen. Met het STAP-budget  wil de overheid mensen helpen om zich te ontwikkelen tijdens hun loopbaan. Het STAP-budget vervangt de fiscale aftrek van scholingskosten. Tot 1 januari 2022 is het mogelijk om bij de aangifte inkomstenbelasting scholingskosten af te trekken. Daarna zijn deze kosten niet meer aftrekbaar.

Vanaf 1 maart 2022 kunnen werkenden en werkzoekenden bij UWV het STAP-budget aanvragen. Dit kan per persoon 1 keer per jaar. Als de aanvraag is goedgekeurd, wordt het bedrag betaald aan de opleider.

Welke opleiding past bij jou?

Kijk hier voor het volledige opleidingsaanbod. Of wil je vrijblijvend met ons overleggen wat het best zou passen? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs.

Advies nodig?

Heb je advies nodig over de persoonlijke- of teamontwikkeling? Bel naar 0182 -302 444 of vul vrijblijvend het formulier in.

Vul het contactformulier in