WVS viert 20 jarig bestaan

Op 16 mei vierden we, samen met onze klanten, het 20-jarig bestaan van onze moedermaatschappij WVS Consulting op prachtige locaties in Gouda, namelijk de Sint Janskerk en het oude stadhuis.

Netwerkregie en co-creatie

HabiTask deelt graag kennis, dus we werden stevig aan het werk gezet door Monica Bakker. Aan de slag rondom het thema waar HabiTask volop aan werkt, namelijk netwerkregie en co-creatie. De maatschappelijke uitdagingen zijn te groot om als corporatie alleen aan te pakken. Hoe werk je effectief samen in netwerken? Hoe zorg je dat er maximale maatschappelijke waarde gecreëerd wordt voor huurders, cliënten, burgers, of gewoon: Mensen.

Design thinking

Volgens de principes van design thinking (je werkt in de sessie direct al toe naar concrete actiepunten en oplossingen) en het socratische gesprek (haal de wijsheid uit de mensen zelf) werd een concreet vraagstuk direct vertaald naar concrete actiepunten. Mooi om te zien hoe door aan een concreet vraagstuk te werken, nieuwe energie en inzichten ontstaan.

Spijkerlied

En natuurlijk was het Spijkerlied gezongen door Hanneke Drenth ook een hoogtepunt.

 

 

 

 

Wil je meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van gebiedsregie of vastgoedregie? Klik op de link van de leergang voor meer informatie.

Advies nodig?

Wil je weten of deze leergang bij jou past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul dit formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.