WVS viert 20 jarig bestaan

Op 16 mei vierden we, samen met onze klanten, het 20-jarig bestaan van onze moedermaatschappij WVS Consulting op prachtige locaties in Gouda, namelijk de Sint Janskerk en het oude stadhuis.

HabiTask deelt graag kennis, dus we werden stevig aan het werk gezet door Monica Bakker. Aan de slag rondom het thema waar HabiTask volop aan werkt, namelijk netwerkregie en co-creatie. De maatschappelijke uitdagingen zijn te groot om als corporatie alleen aan te pakken. Hoe werk je effectief samen in netwerken? Hoe zorg je dat er maximale maatschappelijke waarde gecreëerd wordt voor huurders, cliënten, burgers, of gewoon: Mensen.

Volgens de principes van design thinking (je werkt in de sessie direct al toe naar concrete actiepunten en oplossingen) en het socratische gesprek (haal de wijsheid uit de mensen zelf) werd een concreet vraagstuk direct vertaald naar concrete actiepunten. Mooi om te zien hoe door aan een concreet vraagstuk te werken, nieuwe energie en inzichten ontstaan.

En natuurlijk was het Spijkerlied gezongen door Hanneke Drenth ook een hoogtepunt.

Wil je meer weten over de ontwikkelingen op het gebied van gebiedsregie of vastgoedregie? We praten graag eens met je door, bel gerust naar 0182-302444.