Zijn jouw vacatures klaar voor Google for Jobs?

Het is zover, de concurrentiestrijd is los nu Google haar vacatureplatform ook in Nederland heeft gelanceerd. Om zichtbaar te zijn in Google for Jobs, moeten vacatures aan een aantal voorwaarden voldoen die Google daaraan stelt. Dit is goed nieuws voor sollicitanten, omdat de kwaliteit van de vacatures hoger wordt en je beter weet wat je kunt verwachten van de functie waarop je solliciteert.

‘Over het algemeen geldt: hoe concreter, hoe beter.’

Voor werkgevers betekent dit dat je na moet denken over informatie in je vacature, die je er nooit eerder in hebt opgenomen of zelfs niet eerder over nagedacht hebt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld salaris, looptijd van de vacature of soft skills die nodig zijn. (klik hier voor meer voorbeelden). Over het algemeen geldt: hoe concreter, hoe beter. We merken dat sommige werkgevers het nog steeds lastig vinden om concreet te zijn in de vacaturetekst, maar het is altijd belangrijk om uit te gaan van de kwaliteit van de gewenste kandidaat. En als er uitzonderingen gemaakt kunnen worden, kun je dat ook benoemen. Dat laat ook de flexibiliteit zien van jou als werkgever. Daarnaast is het goed als je weet dat  wat jij een kandidaat biedt in verhouding is met wat je van iemand vraagt.

Wij denken altijd graag mee met onze klanten over manieren om de ideale kandidaat te vinden, ook via Google for Jobs. Omdat onze vacatureteksten zijn afgestemd op de eisen van Google for Jobs en we jouw vacature kunnen plaatsen op platforms die samenwerken met Google for Jobs, zorgen wij dat jouw ideale kandidaat vanaf vandaag óók via Google for Jobs bij jou terecht komt.

Wij helpen jou graag!
  • Jouw vacaturetekst klaar voor Google for Jobs
  • Jouw vacature vindbaar bij Google for Jobs
  • Aanvullende adviezen en diensten altijd bespreekbaar

Hulp nodig bij de werving?

Ik sta graag voor je klaar als wervingspartner! Bel me via 06 82 705 704 of vul vrijblijvend het aanvraagformulier in.

Aanvraagformulier