Sociaal beheer MBO3-niveau

Opleiding Huismeester

8,3 (3) uit 3 reviews
Open inschrijving Incompany Klassikaal

In de opleiding Huismeester leren we je om het aanspreekpunt te worden voor de huurders in de wijk. Jij bent het gezicht van de woningcorporatie en zorgt voor een belangrijke bijdrage aan een leefbare en vitale wijk.

Over opleiding

Je bent als huismeester het gezicht van de woningcorporatie. Huurders komen naar jou toe met vragen over allerlei onderwerpen en jij weet hen op ieder vlak te helpen. Je hebt een signalerende functie voor de sociale problematiek in de wijk. In de opleiding Huismeester ontwikkel je daarom je kennis over de nieuwste ontwikkelingen binnen dit vakgebied. Zo gaan we in op belangrijke maatschappelijke thema’s en brengen we je op de hoogte van de belangrijke wet- en regelgeving. Naast het aanleren van kennis werk je binnen de opleiding Huismeester ook aan de ontwikkeling van jouw vaardigheden. Samen met een groep enthousiaste medecursisten oefen je met jouw manier van communiceren, en leer je om daadkrachtig en vertrouwd over te komen. Ben jij klaar voor de nieuwe stap in jouw ontwikkeling?

Wat levert het je op?
  • Inzicht in het vak en de rol van Huismeester
  • Handvatten om sociale problematiek in de wijk te signaleren en aan te pakken
  • Ontwikkeling van communicatieskills
  • Kennis van alle relevante wet- en regelgeving
  • Een HabiTask diploma voor de opleiding Huismeester

Geschikt voor jou?

De opleiding Huismeester is geschikt voor startende huismeesters, wijkbeheerders of complexbeheerders. Daarbij zijn alle overige medewerkers die een stap richting het sociale domein willen maken natuurlijk van harte welkom.

Aanvraag Collega-korting

Wil je deze opleiding met meerdere collega’s gaan volgen? Vraag dan de collega-korting aan!

Beoordelingen

HabiTask staat voor kwaliteit. Daarom evalueren we al onze opleidingen. Lees hier een aantal evaluaties terug.

Cursistreferentie
“Ik heb het idee dat ik er een hoop maatjes bij heb aan mijn medecursisten!”
Melda Geerse, sociaal huismeester Woongoed Middelburg
Lees meer referenties
Kosten
Deelnamekosten
€ 2.560,00
Arrangementskosten
€ 485,00

Opleidingsdata

Staat de datum van jouw keuze hier niet bij? Schrijf je in op de wachtlijst en we nemen contact met je op zodra er een nieuwe datum bekend is.

Deze opleiding staat nog niet in de planning.
Wachtlijst
Wist je dat?

Wij zijn CRKBO gecertificeerd en daarom zijn onze opleidingen vrij van BTW. Bovengenoemde kosten zijn inclusief materiaal, arrangementskosten, digitale leeromgeving en diploma.

Advies nodig?

Wil je weten of deze leergang bij jou past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul dit formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.