Lesvormen bij HabiTask

Kies de lesvorm die bij je past

  • Klassikaal
  • Hybride
  • Online
  • E-learning
Zoek je opleiding

Lesvormen HabiTask

Je opleiding volgen vanuit huis? Op je eigen moment starten met een e-learning? Of vind je de interactie van een klassikale les juist fijn? Kies de lesvorm die bij jou past.

Lesvormen bij HabiTask

Kies de lesvorm die bij je past

  • Klassikaal
  • Hybride
  • Online
  • E-learning
Zoek je opleiding

Bij HabiTask begrijpen we dat iedereen graag op zijn eigen manier leert. Vandaar dat wij onze cursussen op verschillende manieren aanbieden. Elke lesvorm heeft zijn eigen voordelen. Wil je graag de interactie van een klassikale les? Wil je op je eigen tempo leren met een e-learning? Of vind je het juist fijn om vanuit huis te leren maar wel met anderen?

Kies een lesvorm

Lees hieronder de verschillen en kies wat het beste bij jou past.

E-learning

Onze e-learnings volg je waar en wanneer jij wilt én in je eigen tempo. Je krijgt toegang tot je persoonlijke online leeromgeving met daarin al het benodigde cursusmateriaal. Door interactieve oefeningen, casussen en video’s wordt jouw kennis bijgespijkerd.

Vind jouw e-learning

Online

Volg jij een van onze online cursussen dan loggen jij en je medecursisten in vanuit een plek naar keuze. Dit kan via één van onze platformen als NewRow, Teams of Zoom. De interactieve en leerzame cursussen worden gegeven door één van onze topdocenten. Via video kun je nog steeds ervaringen uitwisselen, maar dan vanuit je eigen omgeving.

Vind jouw online cursus

Hybride

Wil je jouw cursus volgen vanuit huis? Geen probleem! In de hybride lesvorm volg je de klassikale cursus vanuit een plek naar keuze. Je hebt hierbij de ondersteuning van een ervaren docent, krijgt alle praktijkervaring mee, alleen zit je niet in één van de klaslokalen. Door middel van een microfoon en camera ben je zichtbaar en hoorbaar in het lokaal en kun al jouw vragen stellen aan je docent en medecursisten.

Vind jouw hybride cursus

Klassikaal

Wanneer je je inschrijft voor een klassikale cursus volg je je opleiding bij één van onze opleidingslocaties in Nederland. Je wordt begeleid door één van onze topdocenten. In kleine groepen werk je aan het verdiepen van je kennis en/of het versterken van je vaardigheden. De lesstof is doelgericht, maar er is altijd ruimte voor het inbrengen van eigen casussen. De interactie is groot en je kunt direct ervaringen uitwisselen.

Vind jouw klassikale cursus

Opleidingsfilter

Vind de opleiding die bij je past.

 

Advies nodig?

Wil je advies over welke opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Contact