Jouw voordelen

  • Direct meerwaarde
  • Bewezen methoden
  • Meer werkplezier in het team
  • Resultaat verzekerd

Versterken resultaat­gericht samenwerken

Jouw voordelen

  • Direct meerwaarde
  • Bewezen methoden
  • Meer werkplezier in het team
  • Resultaat verzekerd

Herken je dat samenwerken fantastisch kan zijn, maar vaak ook ingewikkeld blijkt? Samenwerken is overal: binnen teams, tussen teams, maar ook tussen organisaties en binnen netwerken. Hoe bereik jij meer resultaat in de samenwerking?

Samen kun je bouwen aan resultaatgericht samenwerken (RGS). Een voorbeeld van resultaatgerichte samenwerking is dat veel vastgoedbezitters bezig zijn met het professionaliseren van hun opdrachtgeverschap en meer ruimte bieden aan vastgoedonderhoudsbedrijven (VGO-bedrijven), om mee te denken in de initiatieffase en planontwikkeling. Dit vraagt van VGO-bedrijven dat ze zich op deze thema’s ontwikkelen. En van beide partijen dat ze op een andere manier samenwerken. HabiTask heeft al veel medewerkers en (management)teams geholpen in hun ontwikkeling naar een betere samenwerking. Wij bieden onder andere inhoudelijke kennis, procesbegeleiding in visie- en strategievorming en begeleiding bij de implementatie. HabiTask heeft ervaren coaches die ondersteunen en inspireren om te komen tot persoonlijke groei en teamontwikkeling. Een ontwikkeltraject bij HabiTask betekent co-creatie: samen maken we het traject.

Innovatieve leerlijn

HabiTask ontwikkelde met voorlopers in de wereld van vastgoedonderhoud de innovatieve leerlijn vastgoedonderhoud. Een unieke kans om in een gezamenlijke opleidingssetting (vastgoedbezitters en vastgoedonderhoudsbedrijven) te leren van en met elkaar. We behandelen alle onderwerpen die essentieel zijn om binnen jouw organisatie een stapje verder te komen met Resultaat Gericht Samenwerken.

Wij staan voor kwaliteit

Jij bepaalt de uitgangspunten, wij verzorgen de best mogelijke invulling om de doelen te bereiken.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Vrijblijvend advies?

Heb je een vraagstuk op het gebied van opleiding, werving of ontwikkeling? Wij staat voor je klaar en denken graag vrijblijvend mee. Bel naar 0182 – 302 444 of vul het aanvraagformulier in.

Vul aanvraagformulier in