Vragen? Bel 0182 - 302 444

Over HabiTask

Wij zijn HabiTask; een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart.

Wat doen we?

HabiTask verzorgt vanaf 1996 opleidingen en trainingen voor woningcorporaties en hun medewerkers. Inmiddels bestaat ons aanbod, naast opleidingen, ook uit werving en selectie, (team)coaching en loopbaanbegeleiding van medewerkers in de corporatiebranche. Daarnaast adviseren we de corporaties, hoe ze vanuit hun strategie de talenten van hun medewerkers optimaal kunnen benutten en hoe ze medewerkers zo goed mogelijk kunnen faciliteren in hun ontwikkeling. We werken met vakkundige en zorgvuldig geselecteerde docenten om zo kwalitatief goede opleidingen en trainingen te bieden.

Ons opleidingsaanbod

HabiTask heeft een compleet aanbod opleidingen op Wonen, Vastgoed, VvE, Vaardigheden, Wet- en regelgeving, Persoonlijke effectiviteit, Financiën en Strategie. Onze opleidingen zijn altijd actueel en spelen in op de praktijk van de cursist. Onze opleidingen worden dan ook gemiddeld beoordeeld met een 8,3! Onze leergangen Verhuurmakelaar, Wijkregisseur en Vastgoedregisseur leiden medewerkers op tot stevige, gekwalificeerde medewerkers. Hierin worden kennis en vaardigheden gekoppeld aan de praktijk van de corporatie van de cursist.

Onze missie

Wij geloven dat mensen het verschil maken. We beschouwen de medewerkers dan ook als de belangrijkste kracht van de organisatie, niet alleen binnen onze eigen organisatie, maar ook bij onze klanten. Wij onderzoeken graag samen met medewerkers waar hun kracht, passie en drijfveren liggen en hoe ze deze verder kunnen ontwikkelen om dit te kunnen toepassen in dagelijks werk.

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak en zijn kennispartner van de corporaties. Wij kijken naar de ontwikkelbehoefte en -noodzaak van alle partijen en zoeken naar de achterliggende vraag, zodat wij een op maat gemaakt plan kunnen leveren dat aansluit bij de doelstellingen van de organisatie.

Onze visie

In de corporatiesector zijn verschillende ontwikkelingen gaande en de markt is in beweging. Dit maakt het ook voor ons belangrijk kritisch te blijven op ons aanbod en proces, zodat wij de corporaties blijvend kunnen voorzien van kwalitatief goed advies. We zijn inmiddels een stevige partner op het gebied van team- en talentontwikkeling bij corporaties.  We vertalen strategische doelstellingen, naar collectieve en individuele ontwikkelplannen.

Onze Kernwaarden

We zijn een vernieuwende, oprechte en energieke organisatie, met passie voor de corporatiesector.

Medewerkers aan het woord:

Robert (Directeur):’Ik wil mensen blijvend verbeteren, binnen mijn werk, buiten mijn werk, binnen onze organisatie en zeker ook buiten onze organisatie.’

Suzanne (opleidingscoördinator): HabiTask is een persoonlijk bedrijf met kennis van zaken, dat spreekt mij zeer aan.’

Albert (opleidingsadviseur en (loopbaan)coach): ’HabiTask past bij mij. We gaan voor kwaliteit, altijd de beste oplossing zoeken in samenwerking met mijn contactpersonen, en indien nodig ook buiten de gebaande paden durven te gaan.’ Ik vind het super om medewerkers en organisatie te mogen helpen in hun ontwikkeling. Daar word ik heel blij van.’

Josephine (voormalig stagiaire): ‘HabiTask is in mijn ogen een warm en gezellig bedrijf waar je jezelf mag en kan zijn.’

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij HabiTask hoog in het vaandel. Daarom hebben we de volgende certificeringen en (gedrags)codes:

  • CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs): Toetst op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.
  • KvINL (Kwaliteit voor Installaties in Nederland): Onze EPA opfristraining voldoet aan de strenge criteria van KvINL
  • SHL: Wereldwijde speler op het gebied van assessments: Meerdere medewerkers hebben de opleiding gevolgd om deze assessments te mogen afnemen en interpreteren.
  • NVP gedragscode: We volgen de sollicitatiecode van het NVP-2009 (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement), wat inhoudt dat we zorgvuldig en vertrouwelijk met kandidaten en opdrachtgever omgaan.
  • AVG: We volgen de AVG met betrekking tot het minimaliseren van dataverzameling en het beschermen en vernietigen van persoonsgegevens.

Ook zij kiezen voor HabiTask