Over HabiTask

Wij zijn HabiTask; een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart

Wij zijn HabiTask en ontwikkelen mensen en teams binnen vastgoed en wonen. Primair zijn we gefocust op woningcorporaties, maar ook gemeenten, zorginstellingen en onderhoudsbedrijven zijn onze klanten.

Wij staan voor kwaliteit

Vanuit onze kernwaarden werken we aan kwaliteit voor onze klanten!

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

De publieke sector past ons. We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij HabiTask hoog in het vaandel. Daarom hebben we de volgende certificeringen en (gedrags)codes:

  • CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs): Toetst op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.
  • SHL: Wereldwijde speler op het gebied van assessments: Meerdere medewerkers hebben de opleiding gevolgd om deze assessments te mogen afnemen en interpreteren.
  • DiSC: Meerdere medewerkers zijn gecertificeerd om DiSC assessments af te nemen.
  • NVP gedragscode: We volgen de sollicitatiecode van het NVP-2009 (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement), wat inhoudt dat we zorgvuldig en vertrouwelijk met kandidaten en opdrachtgever omgaan.
  • AVG: We volgen de AVG met betrekking tot het minimaliseren van dataverzameling en het beschermen en vernietigen van persoonsgegevens.

Advies nodig?

Wil je advies over welke opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Contact