Over HabiTask

Wij zijn HabiTask; een energieke en vernieuwende organisatie met een maatschappelijk hart

Wij zijn HabiTask en ontwikkelen mensen en teams binnen vastgoed en wonen. Primair zijn we gefocust op woningcorporaties, maar ook gemeenten, zorginstellingen en onderhoudsbedrijven zijn onze klanten.

Wij staan voor kwaliteit

Vanuit onze kernwaarden werken we aan kwaliteit voor onze klanten!

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

De publieke sector past ons. We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij HabiTask hoog in het vaandel. Daarom hebben we de volgende certificeringen en (gedrags)codes:

  • CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs): Toetst op zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.
  • SHL: Wereldwijde speler op het gebied van assessments: Meerdere medewerkers hebben de opleiding gevolgd om deze assessments te mogen afnemen en interpreteren.
  • DiSC: Meerdere medewerkers zijn gecertificeerd om DiSC assessments af te nemen.
  • NVP gedragscode: We volgen de sollicitatiecode van het NVP-2009 (Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement), wat inhoudt dat we zorgvuldig en vertrouwelijk met kandidaten en opdrachtgever omgaan.
  • AVG: We volgen de AVG met betrekking tot het minimaliseren van dataverzameling en het beschermen en vernietigen van persoonsgegevens.

HabiTask is bedrijfssponsor van Child Care Africa

Onze passie voor opleidingen en ontwikkeling reikt verder dan Nederland alleen. HabiTask is daarom bedrijfssponsor van Child Care Africa. Want wat is er mooier dan met onze passie voor ontwikkeling kinderen te helpen voor wie onderwijs geen vanzelfsprekendheid is.

Child Care Africa geeft een groeiend aantal kwetsbare kinderen de mogelijkheid om hun opleiding af te maken en te werken aan een betere toekomst. Daarvoor selecteren ze de meest kwetsbare kinderen, ongeacht religie, etniciteit, afkomst of politieke voorkeur en steunen hen tot ze hun opleiding hebben afgerond. Afhankelijk van hun schoolprestaties en ambities kan dit een beroepsopleiding, diploma of de universiteit betekenen. Bekijk de flyer en lees meer over CCA

We zijn trots hieraan te mogen bijdragen!

Advies nodig?

Heb je advies nodig over de persoonlijke- of teamontwikkeling? Bel naar 0182 – 302 444 of vul vrijblijvend het contactformulier in.

Contact opnemen