Referentie Huurrecht Verdieping

Eerder hebben we de cursus Huurrecht – basis verzorgd voor Bright Home Rentals. Nu mochten we ook de verdiepende cursus voor hen verzorgen.

Waarom hebben jullie gekozen voor deze leergang of cursus?

Over de basiscursus waren we erg tevreden. We wilden graag de verdiepingscursus volgen omdat we onszelf graag willen blijven ontwikkelen om onze huurders en verhuurders bij te kunnen staan bij mogelijke geschillen of vraagstukken rondom de (ver)huur van de woning.

Wat vond je van de cursusdag?

Goed! Anky heeft ontzettend veel kennis en heeft ons met veel enthousiasme een hoop geleerd, ondanks het feit dat we ons echt in een nichemarkt begeven.

Wat is je het meest bijgebleven?

Ondanks dat we van sommige onderwerpen al dachten genoeg te weten, heeft Anky ons toch nieuwe dingen geleerd en de verdieping geboden die we zochten.

Aan wie zou je deze cursus aanbevelen?

Ik zou deze opleiding aanbevelen aan iedereen die meer onderbouwde kennis binnen de verhuurbranche op wil doen.

Andelina – Accountmanager Bright Home Rentals

Ook een incompany training?

Ben je ook geïnteresseerd om een van onze huurrecht cursussen incompany te volgen? Vraag vrijblijvend een incompany aan voor de cursus Huurrecht – verdieping of Huurrecht – basis via de knop ‘Incompany aanvragen’. Of neem contact op via 0182-302444 of info@habitask.nl.

Anky heeft ons met veel enthousiasme een hoop geleerd, ondanks dat we ons in een nichemarkt begeven.
Andelina de Gelder

Wij staan voor kwaliteit

Jij bepaalt de uitgangspunten, wij verzorgen de best mogelijke invulling om jullie doelen te bereiken.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je advies of deze opleiding bij je past? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op.