Klantcase Alwel

In december 2015 heeft Alwel (toen nog Allee Wonen) de werving van een nieuwe manager bedrijfsvoering opgestart. Omdat dit een lastig in te vullen functie is, voldeed het aantal reacties en de kwaliteit van de sollicitanten niet aan de wensen van Alwel. Daarom heeft Alwel HabiTask ingeschakeld om de werving en selectie uit te voeren en zo ook kandidaten te bereiken die niet perse op zoek waren naar een andere baan.

“Jullie leveren goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dit zouden jullie best wat meer in de etalage mogen zetten.”

Franchelle Frerichs – Adviseur P&O Alwel

HabiTask heeft contact gelegd met kwalitatief goede kandidaten die niet perse werkzoekend waren, maar wel een mooie volgende stap zouden kunnen of willen maken. Dit heeft uiteindelijk geleid tussen een goeie match tussen Alwel en een jonge, talentvolle manager bedrijfsvoering. Met Francelle Frerichs, adviseur P&O, evalueren we het traject:

Wat vinden jullie van de samenwerking met HabiTask?

“De samenwerking hebben wij als erg prettig ervaren. We wilden snel schakelen in de werving, jullie hebben daar erg flexibel op ingespeeld. Ook reageerden jullie snel op eventuele vragen. De communicatie tussen Alwel en HabiTask was goed en het proces is voorspoedig verlopen.”

Uiteindelijk draait het erom om de beste kandidaat voor Alwel te vinden. Wat vonden jullie van de kwaliteit van de kandidaten?

“Het was prettig dat jullie mensen hebben benaderd die niet perse weg wilden. Hierdoor kregen we meer kwalitatief goede kandidaten. Uiteindelijk konden we kiezen uit 2 kandidaten die beiden erg goed aan het profiel voldeden. Het beeld dat HabiTask van de kandidaten heeft geschetst, was in overeenstemming met ons beeld.”

Wij staan voor kwaliteit

Jij bepaalt de uitgangspunten, wij verzorgen de best mogelijke invulling om de doelen te bereiken.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je een vrijblijvend advies hoe we jouw organisatie op dit onderwerp verder kunnen helpen? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Incompany aanvraag