Klantcase Atriensis

Atriensis is een toonaangevend adviesbureau op het gebied van verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. Atriensis is ambitieus en groeit, zowel kwalitatief als kwantitatief. Door zo’n 60 opleidingen per jaar te geven, zorgt HabiTask voor de kennis en vaardigheden om deze groei mede mogelijk te maken.

Atriensis besloot in 2017 om haar dienstverlening op het gebied van opname voor energielabels te verbreden en in te zetten op multi-inspecties. De gedachte: Als een inspecteur van Atriensis toch in de woning is, kan hij ook direct andere vastgoeddata opnemen. HabiTask verzorgde hiervoor de kennisopleidingen voor NEN2767, NEN2580, NEN8025, Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW), brandveiligheid, woningwaardering en asbest.  Daarnaast trainde HabiTask ook vaardigheden zoals timemanagement, omgaan met weerstand en agressie, schrijven, signaleren van problematiek achter de voordeur en meer.

Daarnaast zet Atriensis haar expertise in om – met name – verduurzamings- en renovatieprojecten voor woningcorporaties en onderhoudsbedrijven te begeleiden of zelfs geheel over te nemen. Ook hierin trainde HabiTask de adviseurs en projectleiders.

In 2019 zetten Atriensis en HabiTask de samenwerking voort. Door te verdiepen bij meer ervaren medewerkers en door ook nieuwe medewerkers weer volop mogelijkheden te bieden om hun expertise te verbreden.

Meer weten wat we voor uw bedrijf in de ontwikkeling van uw medewerkers kunnen bieden? Neem vrijblijvend contact op via 0182-302444 of opleidingen@habitask.nl