Klantcase Elan Wonen

HabiTask verzorgde bij Elan Wonen de incompany cursus Stook- en servicekosten. De cursus werd beoordeeld met een 9. Teamleider Bedrijfsvoering Guus van Gelder vertelt hoe deze cursus de kennis binnen de organisatie heeft teruggebracht.

Ontwikkelvraag

De afrekening van service- en stookkosten bij Elan Wonen is de laatste jaren voornamelijk ingevuld door ingehuurde krachten. Bovendien is veel kennis binnen de organisatie versnipperd aanwezig bij verschillende afdelingen en functionarissen.

Doel cursus

Een opgeleid team Service- en stookkosten die zelfstandig de afrekeningen kan verzorgen en de organisatie kan adviseren over voorkomende issues.

HabiTask

Vanaf het eerste contactmoment met HabiTask hebben wij het gevoel gekregen dat er mee werd gedacht met de vorm en inhoud van de maatwerktraining, rekening houdend met de situatie bij Elan Wonen. Ook de trainer heeft zich vooraf goed ingelezen voor wat betreft de vraagstelling, het kennisniveau en de gewenste uitvoering.

“Zonder uitzondering waren alle medewerkers na afloop zeer enthousiast over de inhoud van de training en de kundige trainer.”

– Guus van Gelder, teamleider Bedrijfsvoering Elan Wonen

Veel nuttige praktijkvoorbeelden kwamen voorbij en we werden echt uitgedaagd om zelf ook na te denken over soms complexe vraagstellingen. We denken al na over een mogelijk vervolgtraject met HabiTask.

“Het is een leerzame opleiding, gegeven door docenten met veel praktijkervaring.”
Guus van Gelder – teamleider Bedrijfsvoering Elan Wonen

Wij staan voor kwaliteit

Er is voor ieder wat wils. Er is een uitgebreide keuze uit
meer dan 100 onderwerpen binnen 8 vakgebieden.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt.

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask leidt op voor het vak van morgen! We zorgen dat het aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

De publieke sector past ons. We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je een vrijblijvend advies hoe we jouw organisatie op dit onderwerp verder kunnen helpen? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Incompany aanvraag