Klantcase Leystromen

Leystromen heeft besloten de rol van groot-eigenaar in de VvE bij de woonmakelaars te leggen. Omdat deze medewerkers nog geen kennis of ervaring hiermee hadden, werd HabiTask gevraagd een maatwerktraining te ontwikkelen. Na een persoonlijke intake met de docent en opleidingsadviseur en een gedegen plan van aanpak, werden uiteindelijk 3 trainingsdagen georganiseerd. De eerste 2 dagen waren vooral kennisdagen, in dag 3 stonden communicatie en vergadertechnieken centraal.

De trainingsdagen werden steeds aan het beleid van Leystromen en de praktijk van de medewerkers gekoppeld. Met de coördinator, Kirsten Diehl, evalueren we het traject.
“Ik ben positief over het traject, de stof is goed gebracht door Marco. Het is toch een beetje droge stof voor de woonmakelaars, doordat ze er nu nog niet mee werken. Maar Marco heeft het goed gebracht en heeft de woonmakelaars gerust kunnen stellen, dat VVE beheer niet zo ingewikkeld is. De offerte zag er goed uit en was direct overtuigend genoeg om jullie uit te nodigen voor een intakegesprek.

Wij staan voor kwaliteit

Jij bepaalt de uitgangspunten, wij verzorgen de best mogelijke invulling om de doelen te bereiken.

energiek
Energiek

We hebben passie voor de dingen die we doen. Enthousiasme om mensen en organisaties te helpen ontwikkelen en te zien hoe hun potentieel tot bloei komt

vernieuwend
Vernieuwend

HabiTask richt zich op de professionals van morgen! We zorgen dat ons aanbod actueel is én leveren direct toegevoegde waarde voor jouw uitdagingen.

maatschappelijk hart
Maatschappelijk hart

De publieke sector past ons. We doen graag werk wat betekenisvol is. We zijn transparant, rekenen een eerlijke prijs en geven oprecht advies.

Advies nodig?

Wil je een vrijblijvend advies hoe we jouw organisatie op dit onderwerp verder kunnen helpen? Bel naar 0182 – 302 444 of vul het contactformulier in.

Incompany aanvraag